1 ceapa
1 ardei gras rosu
80 gr sunca
2 rosii
70 gr ciuperci
125 gr mozzarella
100 gr boabe porumb din conserva
1 catel de usturoi
500 gr carne mixta
1 lingura ulei de masline
350 gr rosii din conserva
250 gr cascaval ras
sare , piper
1 lingura unt
800 gr cartofi fierti in coaja ( de ieri )
diverse condimente cu ierburi
1.Se despart buchetelele de brocoli si sa oparasc in apa fiarta 2 min.Se trec prin apa rece si se lasa sa se scurga.Se toaca ceapa.Se taie fasii ardeiul gras si sunca.Rosiile , ciupercile si mozzarella se taie felii groase de cca.0.5 cm.Se lasa sa se scurga porumbul.Se curata si se toaca usturoiul.
2.Carnea tocata se prajeste in ulei.Se adauga usturoi si ceapa si se calesc.Se inglobeaza rosiile si se lasa sa fiarba cca 5 min.Se inglobeaza verdeata , 1/3 din cascaval, sare si piper si se ia de pe foc.
3.Ciupercile se calesc in ulei , se sareaza , se pipereaza.Se decojesc cartofii , se taie felii.Se pun deoparte 10 felii de cartofi , iar restul se aseaza ca tiglele pe acoperis , intr-o forma mare de sufleu , unsa.Se sareaza, se pipereaza.Se presara deasupra jumatate din restul de branza.
4.Cuptorul se incinge la 200 C.Carnea tocata se repartizeaza pe cartofi ; se marcheaza 4 portii egale : una se acopera cu broccoli si sunca
a doua cu porumb si ardei gras
a treia cu ciuperci si restul de cartofi
Se presara pe ele cascaval ras.
A patra portie se acopera cu felii de mozzarella.
5.Sufleul se coace 30 min.Se presara verdeturi pe deasupra.
Cartofii fierti

Carnea tocata pusa la calit

In vas , impreuna cu rosiile , ardeii , ciupercile si sunca ...

vine si branza rasa




Pofta mare!

Ajutor




