Intai si-ntai, avem nevoie de niste ciolane de vita, cu ceva carnita pe ele - de alea pentru supe / ciorbe:

Am fiert carnea, pana se desprindea de pe os, dar nu era complet fiarta:

Am dat deoparte ciolanele si am taiat carnea cuburi. Am lasat si grasimea, ca da gust bun, la final:

Am pus carnea inapoi in oala, la fiert si am pregatit legumele: 4 morcovi mari (unii taiati si altii dati pe razatoare), 2 cepe mari tocate:

Le-am turnat in oala si le-am lasat sa fiarba:

Am pus si ceva albitura rasa, alaturi de inca un morcov (imi place morcovul in ciorba - Morcoveata is my middle name!


Cat au fiert cele de mai sus, am taiat cuburi un ardei gras galben si unul verde, apoi am pregatit putin tarhon si leustean:

Le-am turnat in oala si le-am lasat sa fiarba. La final, am adaugat bors si apoi am potrivit de sare:

In farfurie, o portie de ciorba calda, numa' buna de infulecat. Se serveste cu patrunjel proaspat tocat, ardei iute si paine (cine doreste, normal!):

Cine doreste, cine pofteste???


Ne place foarte mult ciorba de vita, o fac destul de des. Ardeii nu conteaza de culoare sunt, gustosi sa fie!
