Forum Culinar: Suberek,cu branza de oi - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Suberek,cu branza de oi

#1 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 June 2010 - 04:52 PM

Am asteptat sa am o reteta veritabila si branza buna de oi.Deci pt. aluat o ceasca de apa calda,putina sare si 1/2 ou batut(doar 1/2 din cantitate merge in aluat ca am facut cantitate mica),1 lingurita de otet(spusese la tv ca e tips sa nu pocneasca raviolu'la prajit)faina alba cat cuprinde...

Iata branza de oi grasa,telemea framantata...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678551512.jpg

O ceasca de apa calda si 1/2 ou batut cu putina sare...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678553367.jpg

Framantata un aluat elastic,e gata cand se desprinde de pe mana...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678554332.jpg

Taiat fasii si facut bile intre palme...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678555223.jpg

Iaca bilele...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678556843.jpg

Intins cu sucitorul ajutandu-ma de faina,o foaie subtire (ca la taieteii de casa)

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678557882.jpg

Pus branza..

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678559445.jpg

Pliat un raviolo''si presat intre palme sa se sigileze,indepartat marginile in exces cu ruleta(cutitul ondulat)

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678561078.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678562169.jpg

Prajit rapid in baie de ulei incins...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678563308.jpg

Se umfla dar nu crapa si cand se raceste se desumfla singur,am scos pe hartie absorbanta...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678564877.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678566003.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678567629.jpg

Iata si sectiunea...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678570175.jpg

Foarte buni si usor de facut...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-405-127678571328.jpg

Multumesc,Carmella sa-mi spui ce parere ai si Bebe.... :D

#2 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 June 2010 - 08:36 PM

Branza se pune simpla, fara adaosuri de ceapa/marar sau alte chestii din astea? Intreb, deoarece am mancata suberek la Constanta si imi amintesc ca erau niste pete verzi prin branza, de ceapa si marar adicatelea.

#3 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 June 2010 - 08:43 PM

Habar n-am draga Julix ca io' inafara de facuta de mine si halita tot de mine,n-am mai vazut sau mancat,dar mi-am propus sa incerc si alternative,pe viitor,ca mi-s inventiva rau de felul meu :scratch: ....

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi