Am facut saptamana trecuta aceasta ciorba minunata:

Am pornit de la o gasca de aproape 5 kile:

Pentru zeama asta am tocat o ceapa marisoara, albiturile le-am ras, iar morcovii i-am bucatalit:

Dupa ce-am ciopartit animalu' in vederea folosirii carnii pentru diferite feluri de mancare, am bagat la ciorba o bucata (partiala) de schinare, o aripa (transata, ca nu-ncapea in oala intreaga) si o parte din gat:

Aproape de final, am adaugat si niste orez (spalat in prealabil):

Am pus bors, am lasat sa mai dea un clocot si am potrivit de sare. Cand era totul gata, am presarat leustean uscat:

In strachinuta, gata de servire, alaturi de-un ardei iute si cu frunze de telina si patrunjel (tocate):

Cine doreste sa puna smantana, isi face un maaaaare bine:

Simplu si gustos! E una din ciorbele noastre favorite!
