
Am luat de la Kaufland niste ciuperci (champignon), mari, imense, frumoase.Am zis:gratar scrie pe voi.Si cum socoteala de acasa, nu se aseamana cu cea din targ, le-am schimbat radical "destinatia".
Am folosit doar palariile.
Am avut nevoie de broccoli fiert(aburi,apa), cartofi fierti(aburi , apa), busuioc proaspat si parmigiano ras.
Am pus buchetelele de broccoli fiert, in robotel si le-am facut crema.

Am adaugat si bucati de cartof fiert.Aici am lasat papila(cum spune Maya), sa-mi comande cantitatiile.Eu am pus mai mult broccoli.

Am adaugat frunzele de busuioc si parmigiano ras.Eventual, sare.

Am umplut palariile ciupercilor cu crema obtinuta.

Le-am copt la 200 grade pentru 15-20 de minute.

Eu, n-am asteptat sa se raceasca si am devorat una imediat.

Azi mai ratacea una prin frigider, rece.A fost buna si rece.