Forum Culinar: Ciuperci umplute cu crema de broccoli - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ciuperci umplute cu crema de broccoli

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 July 2010 - 06:28 PM

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-12796428691.jpg

Am luat de la Kaufland niste ciuperci (champignon), mari, imense, frumoase.Am zis:gratar scrie pe voi.Si cum socoteala de acasa, nu se aseamana cu cea din targ, le-am schimbat radical "destinatia".

Am folosit doar palariile.

Am avut nevoie de broccoli fiert(aburi,apa), cartofi fierti(aburi , apa), busuioc proaspat si parmigiano ras.

Am pus buchetelele de broccoli fiert, in robotel si le-am facut crema.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127964207829.jpg

Am adaugat si bucati de cartof fiert.Aici am lasat papila(cum spune Maya), sa-mi comande cantitatiile.Eu am pus mai mult broccoli.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127964220717.jpg

Am adaugat frunzele de busuioc si parmigiano ras.Eventual, sare.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127964232512.jpg

Am umplut palariile ciupercilor cu crema obtinuta.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-12796424046.jpg

Le-am copt la 200 grade pentru 15-20 de minute.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127964264746.jpg

Eu, n-am asteptat sa se raceasca si am devorat una imediat.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-12796427246.jpg

Azi mai ratacea una prin frigider, rece.A fost buna si rece.

#2 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 July 2010 - 08:10 PM

Foarte binevenita reteta!Multumesc! :hello:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 July 2010 - 07:54 AM

Cu placere Maya!

#4 Useril este offline   Bonicelli 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 23 July 2010 - 08:46 AM

Asta-i o super reteta pentru mine. :pupic: Fara glucide, fara calorii, fara colesterol.
Si pe deasupra cu putin verde. :floare:
Imagine postata

#5 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 29 September 2010 - 12:58 PM

Vezi postareaBonicelli, la 23 July 2010 - 08:46 AM, a spus:

Asta-i o super reteta pentru mine. :P Fara glucide, fara calorii, fara colesterol.
Si pe deasupra cu putin verde. :P


Eii putin colesterol tot ie!!! :( :P

Multumesc Eataly pt reteta asta delicioasa...singurul lucru pe care l-as schimba ar fi parmigiano...pe motiv de grasimi :P


#6 Useril este offline   Salmida 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 30 January 2011 - 07:06 PM

Citind si vazand frumusetea de piure de mazare al sefei ... cred ca aici e mai potrivit sa va scriu o combinatie care noua ne place la piure: broccoli, morcov si telina. Amestecate cu crème fraîche, sare si piper. Poate incercati ...
Noi nu mancam cartofi decat f.f. rar si atunci caut inlocuitori. Legumele (fierte) le dau adesea prin moara de carne si chiar daca piure-ul e mai ... grosier, gustul e mai bun decat facand totul pasta fina. Parerea mea.


Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi