Nu-l fac de multe ori fiinca nu ne omoram cu ciocolata/cacoa, dar fiinca suntem invitati la gratar si sunt si copii, are trecere.
1 1/2 pacher unt
3 pahare zahar
100 gr cacoa
3/4 pahar lapte
2 1/2 pahar faina
5 oua
1 varf de lingurita bicarbonat
mirodenii(la alegere)

Untul, zaharul, cacoa si laptele se pun pe aragaz(dar intai puneti intr-o cratita


la foc mic pana incep sa apara bule de aer, cam asa ceva

Se pastreaza o cescuta din compozitie pt a pune peste la final

Cand compozitia s-a racit se incorporeaza galbenusurile unul cate unul

dupa care se adauga faina

apoi albusurile batute bine de tot


tapetam o tava cu hartie de copt si punem compozitia si dam la cuptor cca 40-45 min la 180-190 gr


dupa timpul petrecut la brozare arata asa

il puteti servi foarte bine alaturi de un espresso delicios
