Ingrediente:
200 g bob ( fava beans) fara coaja / naut
2-3 legaturi marar
2-3 legaturi patrunjel
2 lingurite frunze coriandru uscate
2 cepe mari
3-4 catei de usturoi
sare
seminte de susan
ulei pt prajit




• Se scurge bine bobul/nautul, pus de seara in apa rece. Atentie, nu se fierbe!
• Se toaca foarte marunt bobul, verdeturile, ceapa si usturoiul. Eu le-am trecut prin masina de tocat carne


• Se amesteca bine toate ingredintele

• Se modeleaza bilute, se dau prin seminte de susan

• Se formeaza cu grija chiftelute subtiri si se pun la prajit in ulei bine incins

• Se prajesc pe ambele parti

• Se scot pe hartie absorbanta

• Se servesc calde, cu lipie si sos de iaurt/tahina sau orice sos vi se pare voua potrivit

Si ca sa anticipez intrebarile “iubitoarelor” de frunze de coriandru: nu, nu stiu cu ce se pot inlocui
Acum serios, nu stiu cum miros frunzele proaspete, dar cele uscate se aseamana cu busuiocul uscat si chiar dau o aroma placuta.

Ajutor




