Avem nevoie de cotlet de porc taiat felii dar nu pana la capat,felie dubla cum se spune sa se deschida,ceva cascaval(sau alta branza topicioasa ce va place),jambon (sau alt preparat de carnita asemanator ce va place),faina alba si ou ca sa-l dam prin el,pana aici totul normal,aici vine treaba de m-a inspirat pe mine,cartof crud ras pe randeaua mare,amestecat cu sare piper si pesmet...
Asa arata cotletul usor batut cu ciocanul de snitele...

Pus cascaval deasupra...

Si jambonul..

Inchis si batut usor cu ciocanul de snitele mai ales pe margine sa sigilez''..

Cartoful ras pe randeaua mare..

Si amestecat cu sare piper si pesmet...

Se da cotletul prin faina alba si ou batut cu sare si piper,si apoi prin acest cartof,aplatizat intre palme...

Prajit in tigaia cu ulei..

Apoi dat la cuptorul preincalzit vreo 20 de min.

Noi am servit cu rondele de cartofi si salata de varza rosie..

Nu stiam ce poza sa aleg asa ca mai pun una..

Tare faina crusta asta cu cartof...
