Forum Culinar: Cordon bleu in crusta de cartofi...Geany - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cordon bleu in crusta de cartofi...Geany Cotlet umplut putin mai altfel...

#1 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 November 2010 - 08:38 PM

Am vazut la tv. pe euforia cuizin si m-a intrigat,nu stiam cum sa-l numesc asa ca sper sa-mi dati voi vreo idee de titlu.Super simplu si bun.

Avem nevoie de cotlet de porc taiat felii dar nu pana la capat,felie dubla cum se spune sa se deschida,ceva cascaval(sau alta branza topicioasa ce va place),jambon (sau alt preparat de carnita asemanator ce va place),faina alba si ou ca sa-l dam prin el,pana aici totul normal,aici vine treaba de m-a inspirat pe mine,cartof crud ras pe randeaua mare,amestecat cu sare piper si pesmet...
Asa arata cotletul usor batut cu ciocanul de snitele...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915446639.jpg

Pus cascaval deasupra...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915452524.jpg

Si jambonul..

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915453426.jpg

Inchis si batut usor cu ciocanul de snitele mai ales pe margine sa sigilez''..

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915454113.jpg

Cartoful ras pe randeaua mare..

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915454867.jpg

Si amestecat cu sare piper si pesmet...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-12891545608.jpg

Se da cotletul prin faina alba si ou batut cu sare si piper,si apoi prin acest cartof,aplatizat intre palme...

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915456937.jpg

Prajit in tigaia cu ulei..

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915457785.jpg

Apoi dat la cuptorul preincalzit vreo 20 de min.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915458605.jpg

Noi am servit cu rondele de cartofi si salata de varza rosie..

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915459537.jpg

Nu stiam ce poza sa aleg asa ca mai pun una..

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-405-128915460408.jpg

Tare faina crusta asta cu cartof... :wub:

#2 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 November 2010 - 08:49 PM

Gianino, e un "cordon bleu" in crusta de cartofi rasi , sau ceva in gen ...
arata apetisant ...si offffffffffff caloric .

#3 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 November 2010 - 08:51 PM

Multumesc Steluto' deci o varianta de prim titlu:cordon bleu in crusta de cartofi...

#4 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 November 2010 - 09:05 PM

Vezi postareaGeany, la 07 November 2010 - 08:51 PM, a spus:

Multumesc Steluto' deci o varianta de prim titlu:cordon bleu in crusta de cartofi...

Alta varianta nici nu mai exista pentru ca e un cordon bleu in crusta de cartofi!
Arata excelent!Bine ca nu e Denise pe lînga mine,ca ar trebui sa-i fac pe loc! :wub:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#5 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 November 2010 - 09:14 PM

Ok atunci imi dai voie sa schimb titlul?!...Denisa vin' la Geany sa-ti faca :wub: ...

#6 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 November 2010 - 09:22 PM

Bineînteles,ca ai voie sa-l schimbi :wub:
Nu i-am aratat inca.Dar o sa-i fac si eu.Nu stiu cind,dar zilele urmatoare :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#7 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 November 2010 - 09:28 PM

Vezi postareaMaya, la 07 November 2010 - 09:22 PM, a spus:

Bineînteles,ca ai voie sa-l schimbi :hug:
Nu i-am aratat inca.Dar o sa-i fac si eu.Nu stiu cind,dar zilele urmatoare :hug:

Sarumana :wub:

#8 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 November 2010 - 09:37 PM

Mai, eu iti spun curat ca pe mine nu m-au atras niciodata combinatiile de carne cu carne dar tare as incerca o data cordonul asta.
Dragutam tu cu ce faci pozele? De multe ori iti ies incetosate si e tare pacat de felurile tale ca la unele eu le simt aroma si prin ceata pozei! Imi place de mor cum gatesti, pentru ca multe le gatesti ca acasa. Ti-a busit Bubuleatza camera?
Hmmm...poate ar trebui sa initiez un concurs cu premiul o camera foto :wub:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#9 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 November 2010 - 09:43 PM

Buna idee, asa am vedea si mai viu ce gateste Geany!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 07 November 2010 - 11:36 PM

Ce zici de "chiftea de cartofi umpluta cu carne"? :wub: Cred ca e deosebita, dar printzipurile mele alimentare nu-s prea incintate de asocierea multipla :hug:
Subscriu la concursul cu camera foto dedicat participarii unei singure persoane, deci cu un singur cistigator :hug: cred ca are nevoie de o camera noua sau de citeva indicatii de la cineva priceput.

#11 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 November 2010 - 08:54 AM

Vezi postareazerda, la 07 November 2010 - 09:43 PM, a spus:

Buna idee, asa am vedea si mai viu ce gateste Geany!

Draga Zerda imi cer scuze pt. pozele nashpa,ma bucur macar ca-ti plac retetele... :D

#12 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 November 2010 - 08:57 AM

Vezi postareaCarmella, la 07 November 2010 - 11:36 PM, a spus:

Ce zici de "chiftea de cartofi umpluta cu carne"? :( Cred ca e deosebita, dar printzipurile mele alimentare nu-s prea incintate de asocierea multipla :D
Subscriu la concursul cu camera foto dedicat participarii unei singure persoane, deci cu un singur cistigator :( cred ca are nevoie de o camera noua sau de citeva indicatii de la cineva priceput.

Draga Carmella despre camera am scris mai sus la Laponica,despre reteta mie mi s-a parut interesanta crusta ,cred ca merge si doar un snitel simplu neumplut din orice fel de carne,sau eu ma topesc :( dupa cascavalul pane,avand deja cartof se poate manca numai langa o salata. :(

#13 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 08 November 2010 - 11:19 AM

Joi fac si eu,promit si jur!!! :)
Si mi-ai dat si ideea super-demential-de-buna de cascaval in crusta de cartofi :drool: .Mmm,daca nu as mai avea astazi resturi de ieri,m-as pune deja pe treaba :rolleyes:
Arata tare bine si la cat de fain le zici tu,nici macar nu mai e nevoie de poze :pupic:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#14 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 November 2010 - 11:24 AM

Multumesc Petu si eu ma gandesc la cascaval pane,ca ieri am avut numa' un rest,si cu o salata verde ca m-am cam saturat de muraturi :rolleyes: ...Crusta asta este delicioasa si nu mai trebuie alta garnitura,te rog daca faci sa vii sa-mi spui cum a fost... :pupic:

#15 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 08 November 2010 - 11:35 AM

Vezi postareaGeany, la 08 November 2010 - 11:24 AM, a spus:

Multumesc Petu si eu ma gandesc la cascaval pane,ca ieri am avut numa' un rest,si cu o salata verde ca m-am cam saturat de muraturi :rolleyes: ...Crusta asta este delicioasa si nu mai trebuie alta garnitura,te rog daca faci sa vii sa-mi spui cum a fost... :drool:


Cu siguranta vin,dar oricum raspunsul il stii deja.Sunt absolut sigura ca e delicios pentru ca sunt numai chestii care ne plac. :pupic:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#16 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 November 2010 - 12:03 PM

Asa Petu' sa nu uiti sa dai cascavalul intai prin faina alba apoi prin ou batut si abea apoi prin cartof razalit pe randeaua mare si amestecat cu pesmet,astfel incat sa nu ai ochiuri si apltaizezi asa si intre palme.Eu pasajul cu faina apoi oul nu am mai pozat ca deja eram murdara pe labute... :rolleyes:

#17 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 November 2010 - 07:27 PM

Paii eu stau si'ntr-un picior numa sa iasa...

#18 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 08 November 2010 - 08:05 PM

Fata,

Eu tocmai am terminat de mancat.
Dar am intrat aici si balesc.
Daca eram nemacata,muscam o bucata de monitor.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#19 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 13 November 2010 - 10:01 PM

Geany, foarte apetisante cordoanele tale! O sa le-ncerc si eu, peste vreo 2 saptamani!

Am facut curatenie prin topic. Discutia despre poze o puteti continua la Intrebari despre fotografie - Tips & Tricks.

#20 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 16 November 2010 - 11:32 AM

Cu mana pe inima jur ca le-am facut joi cand am zis,dar n-am apucat sa pun dovada,asa ca:sectiunea rece:

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-59-128989978781.jpg

Am gustat si cald si rece si e la fel de bun.Am servit cu salata alaturi.

Acum eu chiar m-am gandit sa prelucrez o "rulada" in genul asta care sa o servim rece.Cand i-o veni randul,ma infatisez aici,pana atunci spun un foarte mare MULTUMESC pentru reteta,Geany!!! :lol: :?:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi