Forum Culinar: Chec aperitiv - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chec aperitiv

#1 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 December 2010 - 03:01 PM

Reteta nu mai stiu de unde o am , am copiat-o in caietul meu cu retete cu ceva timp in urma.Am facut-o de cateva ori , in diverse combinatii.A avut succes de fiecare data , asa ca am pregatit checul si acum cateva zile , pentru invitatii mei.

Ingrediente:

- 4 oua crude , 2 oua fierte , 300 g telemea , 300 g salam , 4 linguri de faina , 4 linguri de smantana , piper

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-12929360382157.jpg

Telemeaua se rade , salamul se taie cubulete.Ouale se bat , se adauga telemeaua rasa

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-12929361459025.jpg

Apoi se pune smantana

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-12929361801102.jpg

Se adauga cubuletele de salam , faina si piperul.Se omogenizeaza.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-12929362315681.jpg

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie , se aseaza oua taiate in jumatate pe lung

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-12929362970713.jpg

Apoi se toarna restul de compozitie.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-12929363271795.jpg

Tava se pune in cuptorul preincalzit , cam 30 de minute.

Asa arata la final

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-1292936373917.jpg

Se feliaza cand se raceste .

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-780-12929363992536.jpg

#2 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 December 2010 - 03:08 PM

Izuk, am pus si eu cateva retete de cake sarat la finger food

http://artaculinara....finger-food/...
poate se pot uni retetele , zic si eu...

#3 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 December 2010 - 03:33 PM

Eu nu am nimic impotriva .
Fac boacane , inca nu am "experimentat" forumul , mai am de citit mult.Daca acolo trebuia pus , rog moderatorul sa-l mute.

#4 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 23 December 2010 - 03:00 PM

Vezi postareaizuk, la 21 December 2010 - 03:01 PM, a spus:

Reteta nu mai stiu de unde o am , am copiat-o in caietul meu cu retete cu ceva timp in urma.Am facut-o de cateva ori , in diverse combinatii.A avut succes de fiecare data , asa ca am pregatit checul si acum cateva zile , pentru invitatii mei.

Ingrediente:

- 4 oua crude , 2 oua fierte , 300 g telemea , 300 g salam , 4 linguri de faina , 4 linguri de smantana , piper[...]


Izuk, nu pui nici un fel de praf de copt, nimic? :hug:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#5 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 December 2010 - 09:48 PM

Cred ca e ceva in genul tartei sarata fara blat a lui Any, nu?Nici a ei nu avea praf de copt.

#6 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 December 2010 - 05:58 PM

Nu , nu am pus pentru ca nu era in reteta , dar ma gandeam si eu ca poate nu ar strica.Probabil ar creste mai bine.Asa nu e prea inalt.

#7 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 31 December 2010 - 07:06 PM

Ma lipesc si eu aici cu cake-ul aperitiv. E primul meu cake aperitiv dupa reteta lui Stella si pas cu pas urmat din pozele tale. Barbatu-miu era sa dea gata unul din ele asa fierbinte, proaspat scos din cuptor :) , putzina neatentie si ramaneam fara cake in noaptea de Rev!! :P

Foarte bun, simplu, se va repeta de multe ori! Dar am avut niscaiva emotii fiindca mi s-a parut ca nu-i coca suficienta sa invaluie bucatile taiate de mine, cam prea mari :) , dar in cuptor coca a crescut ca nebuna si totul a fost OK in final.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-97-12938151768078.jpg

O bunatate! Ar fi trebuit sa fac reteta dubla!

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi