Acadele false
320 gr unt sau margarina, 190 gr zahar (eu recomand zahar pudra, eu nu am pus asa si mare prostie am facut da mno….), 2 oua, 2 pachete de zahar vanilat, 1 praf de sare, 650 gra faina, coloranti alimentari.Din ingredientele de mai sus se formeaza un aluat neted si nelipicios. Acesta se imparte in 4 bucati egale. La fiecare bucata de aluat adaugam colorantul ales si framantam bine pana realizam un aluat cu o culoare omogena. Se pune in folie si se lasa in frigider timp de 1-2 ore la relaxat. Apoi fiecare bila de aluat se intinde si se suprapun, apoi se ruleaza si se felieaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade timp de 12 minute.
Inainte de a le introduce la cuptor am presaratpeste ele zahar cristal. Voi sa nu faceti asa, e mai frumoasa fara.
Pofta mare si sa va fie de bine.