Sunt atat de simpli ca mi-a fost jena sa-i postez pana acum.
Avem nevoie de cartofi,boia dulce de ardei si putina iute(cui ii place),2 catei de usturoi,rosmarin(cine are verde ferice de el,eu doar uscat),ulei pt. prajit.

Se taie cartofii in felii groase (rostopale),si se pun la fiert in apa rece cu sare...

In acest timp zdrobesc usor cei doi catei de usturoi cu tot cu coaja cu lama cutitului...

Cum incepe sa dea in clocot apa de la cartofi,sting si-i scurg cu o strecuratoare,ii pun intr-un castron si-i presar asa fierbinti cu boia dulce si iute si mai presar putina sare pe ei,misc bine de castron si-i salt inauntru ca sa se glazureze'' ei bine cu boia(sa se boiasca


Pun la incins tigaia cu ulei,si le dau drumul inauntru,adaugand si cateii de usturoi si rosmarinul...

Cand incep cateii sa se prajeasca ii pescuiesc si-i arunc,deja si-au facut datoria si au lasat parfumul...

Se scot cartofii cu paleta pe servetel de hartie absorbanta...

Si in farfurie...

Sunt atat de dulci si de buni si nu-s uleiosi deloc...
