300 g carne de porc
1 brocoli mediu
1/2 ceapa
3 linguri sos de soia
1 lingura rasa de amidon
1 lingurita de miere
3 lingurite de susan
1/2 cana de apa
pentru marinata: 1 cm de ginger ras, 3 catei de usturoi, sos de soia
Am taiat carnea felii de 2 cm si am pus-o la marinat, in frigider pentru 2 h.

Apoi am scos carnea din marinata si am inabusit-o in 3-4 linguri de ulei la foc mic, cu capac. Cand e bine facuta se scoate din tigaie si se adauga buchetelele de brocoli si ceapa taiata felii.

Se tine pe foc pana se inmoaie legumele, apoi se adauga un sos facut din: sos de soia, miere, apa si amidon. Se toarna in tigaie peste legume si se lasa pana se ingroasa un pic sosul.


Se aseza in farfurie, cu seminte de susan deasupra.

Ajutor




