Forum Culinar: Carne de porc umpluta cu pancetta (sau kaiser, bacon, etc) - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carne de porc umpluta cu pancetta (sau kaiser, bacon, etc)

#1 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 March 2011 - 07:12 PM

M-am inspirat de aici http://www.cookaroun...ad.php?t=128272

Eu am facut asa:

Ingrediente: o bucata de carne de porc, un catel de usturoi, rozmarin, pancetta felii

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-1300813742916.jpg

Am tocat marunt usturoiul si rozmarinul
Carnea am taiat-o pe lung,dar nu de tot.

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008138258245.jpg

Am presarat intre feliile obtinute amestecul de usturoi si rozmarin

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008138892681.jpg

Am pus apoi intre feliile de carne pancetta taiata fin

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008139395298.jpg

#2 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 March 2011 - 07:16 PM

Am inchis bucata de carne apropiind feliile intre ele in asa fel incat sa nu se vada pancetta, am sarat, piparat

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008140201068.jpg

Am legat bucata de carne

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008140472993.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008140682407.jpg

Am pus-o intr-o tava cu ulei de masline, la cuptor la 180 de grade

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008141006632.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008141442267.jpg

#3 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 March 2011 - 07:18 PM

La final alatauri de rucola salbatica

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008142260602.jpg

sau cartofi

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-13-13008142656843.jpg

Foarte foarte buna, v-o recomand!

#4 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 22 March 2011 - 07:26 PM

Arata foarte bine.Daca nu ma însel,parca am vazut o reteta de-a Danei,un cotlet(parca)tot asa umplut în crestaturi pe lung.Îmi place ideea! :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#5 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 March 2011 - 07:33 PM

Vezi postareaMaya, la 22 March 2011 - 07:26 PM, a spus:

Arata foarte bine.Daca nu ma însel,parca am vazut o reteta de-a Danei,un cotlet(parca)tot asa umplut în crestaturi pe lung.Îmi place ideea! :hug:


E si foarte buna la gust, bucata mea de carne n-a fost exagerat de mare, dar ne-a ajuns si pe-a doua zi :) .

#6 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 March 2011 - 08:52 PM

F. frumoasa si reteta asta Any :hug:

#7 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 March 2011 - 10:27 PM

Vezi postareaGeany, la 22 March 2011 - 08:52 PM, a spus:

F. frumoasa si reteta asta Any :hug:



Si gustoaaaaasaaaa :hug: !!!!

#8 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,417
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 March 2011 - 10:36 PM

Bella e brava! :hug:

#9 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 March 2011 - 11:20 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 March 2011 - 10:36 PM, a spus:

Bella e brava! :hug:



Grazie :hug: !

#10 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 23 March 2011 - 09:10 AM

O idee perfecta pentru friptura de Pasti.
Mai ales pentru cei care nu prefera mielul.
Sectiunea e minunnata si imi place ca se face rapid.
Mai mult iti ia legatul decat umplutul.

Am salvat-o !Imagine postata


Any,

Stiu ca ne-ai detaliat tu undeva procedura de legare a ruladelor,dar nu mai stiu unde.
Sau am visat ?Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#11 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,417
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 March 2011 - 09:15 AM

Nu tin minte daca a explicat si Any (iarta-ma :-* )
dar stiu ca a explicat Dana aici
http://artaculinara....e-a-muschiului/

#12 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 March 2011 - 01:54 PM

Vezi postareaPiscotel, la 23 March 2011 - 09:10 AM, a spus:

O idee perfecta pentru friptura de Pasti.
Mai ales pentru cei care nu prefera mielul.
Sectiunea e minunnata si imi place ca se face rapid.
Mai mult iti ia legatul decat umplutul.

Am salvat-o !Imagine postata


Any,

Stiu ca ne-ai detaliat tu undeva procedura de legare a ruladelor,dar nu mai stiu unde.
Sau am visat ?Imagine postata


Multam Pisco!
Nu eram eu cu procedura, insa nu stiu de ce dar,imi place tare mult operatiunea :-* !

#13 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 23 March 2011 - 08:33 PM

Multumesc Adriana .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi