Bon, io am folosit asa:
1 kil carne tocata de porc
3 cartofi dati prin razatoare si apoi scursi
2 cepe (apar 3 in poze, da' una am exilat-o)
2 morcovi marisori
2 oua
usturoi (cat doreste fiecare - eu am pus 1 capatana)
faina cat cuprinde (eu am rasturnat din punga, asa ca n-am habar cat am folosit.... cat sa se amestece nitel - sa zicem 200 g)
mirodenii de tot soiul (tarhon, oregano, busuioc, cimbru, nucsoara si nu-mi mai aduc acum aminte ce-am mai pus....

verdeata (marar si patrunjel)
sare si piper

Am tocat marunt cepele, morcovii i-am ras, usturoiul l-am pisat, verdeata am taiat-o si totul a fost amestecat rezultand o "coca" omogena si din care se pot face chiftelute nesfaramicioase. Daca mai e nevoie, se adauga faina.

Se frig chiftelutele in ulei incins si pe foc iute, apoi se servesc alaturi de-un piure (cartofi pisati cu unt, lapte si putin ulei ramas de la chiftele), putina salata de varza si niste verdeata presarata (marar):

Mai de-aproape:

Si mai de-aproape:

Sexiune:
