
Ingrediente pentru 20 de cannelloni:
- 500 g piept de pui,tocat
- 400 g ciuperci,tocate
- 1 ceapa,tocata fin
- 6 rosii,cubulete
- 200 ml smîntîna de frisca
- 200 mozzarella,razuita
- busuioc proaspat,tocat grob
- 3-4 linguri ulei de masline
- piper,nucsoara
- sare de mare cu verdeturi uscate
- 200 ml smîntîna de frisca(fac.)
Am facut acesti cannelloni în doua forme.Una dor cu cubulete de rosii,
iar în a doua s-a cerut mai sosos,asa ca am adaugat smîntîna subtire.
Am tocat carnea de pui si ciupercile în masina de tocat a robotului.

Ceapa am calit-o putin în ulei de masline,am adaugat carnea si am
amestecat cînd si cînd timp de 10 minute,dupa care am adaugat
ciupercile si verdeata.În timp ce amestecam am condimentat cu
amestecul de sare si verdeturi,piper si nucsoara.Dupa cîteva minute
am adaugat si smîntîna,si am lasat sa fiarba pe foc iute pîna a scazut bine.
Am lasat amestecul la racorit,apoi am umplut cannelloni.

I-am asezat frumos în forme termorezistente.

Am adaugat cubulete de rosii pe care,le-am curatat de coaja.

Apoi am presarat sare marina cu verdeturi uscate.

si mozzarella,si am dat formele în cuptorul preîncalzit la 180°C

Asta e forma mai sosoasa,cea cu smîntîna.

Am lasat la rumenit,pîna a prins culoarea care mi-o place mie.

Mmmmm,lecker!

