Cum mai aveam niste rucola nici prea multa nici prea putina, reteta a fost venita la tanc.
Avem nevoie de
400 gr carne de vita
1 1/4 l apa
legume pt supa(eu am avut 2 morcovi, pastarnac, ceapa si telina tija)
1 foaie dafin
1 buc cuisoare
5 boabe piper
sare
30 gr rucola
25 gr parmesan
30 gr unt moale
1 ou mare
piper
85 gr gris

punem la fiert carnea, la inceput la foc mai rapid si spumuim

dupa care adaugam legumele taiate grosier impreuna cu sarea piperul, cuisoarele(cuisorul


lasam sa fiarba acoperit la foc mic pt cca 2 ore.
La final se strecoara si taiem carnea bucatele si o punem la loc in supa.
Intre timp am pregatit si galustile.Se bate oul impreuna cu untul

apoi cu rucola tocata marunt


apoi adaugam parmesanul

si grisul

se formeaza galusitile si se pun la fiert.Le puteti fierbe direct in supa sau separat.Eu am referat a doua varianta pt a -mi ramane supa cat mai clara

cand sunt gata cam dupa cca 10 min se pun in supa si se servesc
