fiindca apoi am pregatit un maglavais din: 1 Lg generoasa de unt + 1 catel de usturoi pisat + 1 pumn de fistic macinat + 2 Lg amestec uscat (rozmarin + oregano + fulgi de chili) [puteti folosi si verdeturi proaspete - eu n-am gasit azi rozmarinul, asa ca am mers pe uscat

am pus maglavaisul intre 2 hirtii de copt

si l-am intins cu sucitorul pina cind mi s-a parut ca ajuns la dimensiunile carnii de miel; dindu-l apoi la congelator pt. 1h

carnea de miel scoasa din frigi si lasata 15' la temp. camerei se prajeste rapidescu pe ambele parti intr-o tigaie bine incinsa cu 1 Lg de unt si putin ulei, dupa care se aseaza intr-o forma termorezistenta, iar partea carnoasa se acopera cu paturica de unt aromatizat desprinsa rapid dintre cele doua hirtii. forma se da la cuptorul preincalzit 210°C timp de 10'

apoi m-am ocupat de verzisoarele de Bruxelles pregatindu-le in acelasi mod cum explicam aici (numai ca acum am folosit o bucata mica din untul aromatizat)

cind carré d'agneau-ul e gata, se scoate din forma si se lasa sa se odihneasca 10' inainte de a fi portionat pt. servire

alaturi de ucenicii mei, fratii Ciuf si Ulici, va doresc: "pofta mare !"