

Ingrediente:
- 600 g mix de ciuperci congelate ( galbiori,hribi, ...)
- 4 oua mici
- 250 g smîntîna
- 2 fire de ceapa verde, taiata rondele
- chives tocat
- 1 lingura ulei de masline
- sare,piper
- aluat foietaj
Am sotat ceapa si ciupercile în putin ulei de masline timp de 15 minute,
pîna a scazut zeama. Am condimentat cu sare si piper, si am lasat putin la racorit.

Între timp am batut ouale cu smîntîna, chives, sare si piper.

Am îmbracat o forma rotunda cu diametrul de 28 cm cu aluatul foietaj,
si am transferat ciupercutele din tigaie în forma.

Am turnat amestecul de oua cu smîntîna deasupra,

si am dat marginii o forma unicata, futuristica
în cuptorul preîncalzit la 200°C timp de aproximativ 30 minute.

Gata coapta! Am lasat-o 10 minute la racorit si am servit-o calda.
Înca fierbinte chiar!

În linistea padurii se auzea doar : "mmmmm, mmmmm, mmmmmm!"
Delicioasa, tarta! Grazie, Petro!



Ajutor








