Forum Culinar: Crochete de pui cu cascaval - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Crochete de pui cu cascaval pt ziua indragostitilor

#1 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

  Postat 05 October 2011 - 03:50 AM

Crochete de pui cu cascaval

Imagine postata

Ingrediente
carne tocata de pui/curcan(cca 500g)
cascaval
100 ml lapte
1 ou batut
1 canita de faina pentru modelat
bete pentru frigarui
pesmet
sare,piper si alte condimente dorite

Mod preparare

Eu am taiat cascavalul felii(grosime 1cm) apoi le-am decupat in forma de inimioare (alternativ se poate taia ca niste cubulete alungite).

Imagine postata

Se infige cate o bucata de cascaval in fiecare bat, apoi cu ajutorul fainii se modeleaza carnea de pui care a fost condimentata in prealabil. Oul se amesteca cu laptele, sarea si piperul. Apoi, crochetele se dau prin amestecul de ou (de cateva ori), si la sfarsit prin pesmet.

Imagine postata

Se prajesc in ulei pe o parte si pe alta. In cazul in care tigaia nu este destul de larga ca sa intre cu tot cu bete, se toarna cu lingurita ulei incins peste crochete.

Imagine postata

Imagine postata

ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#2 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 05 October 2011 - 05:59 AM

Suna tentant. Cascavalul e imbracat de carnea tocata la fiecare bucata? Cred ca o sa le fac rotunde, ar merge mai iute, nu?
Precis sunt delicioase. Merci de pont. :icon_fessee:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 05 October 2011 - 06:18 AM

Vezi postareagloxinia, la 05 October 2011 - 05:59 AM, a spus:

Suna tentant. Cascavalul e imbracat de carnea tocata la fiecare bucata? Cred ca o sa le fac rotunde, ar merge mai iute, nu?
Precis sunt delicioase. Merci de pont. :icon_fessee:


Da, cascavalul este imbracat cu carne tocata la fiecare bucata.
Daca le faci rotunde merg mai repede dar pt o cauza nobila poti sa le faci si in forma de inimioare :angryfire:

Te astept sa vii cu impresii dupa ce le faci.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi