Asa ca vin cu reteta asta pe care o facem de ha-hat, pe vremea dinozaurilor, luata de la o colega de servici de-a mamei.
Reteta e pe gustul meu, ca-i simpla si non-laborioasa.Proportia este de 1:1:1, adica la un ou se pun o lingura de smantana si o lingura de faina.De-aici incepe "broderia"
Pentru tava mea

eu pun 4 oua, 4 linguri cu faina si 4 linguri cu smantana.

Faina cam asa:

Acum, daca oul e mai mare, sau vi se pare prea lichida, mai puteti pune una, max.2 linguri cu faina.
Compozitia trebuie sa fie cam ca la pandispan:grosuta, dar curgatoare.
Sare, piper,verdeata si ce va mai da prin minte sau aveti prin frigider de reciclat.Azi, cu salam cu sunca si cascaval.Taiat "betisoare".Ar fi mers si niste ciuperci, gogosari, masline, dar....Noi nu mancam masline!

Se amesteca totul in ce ordine vreti voi, se pune in tava

si se coace pana se aureste deasupra

Asa arata felia:

Si sectiunea pentru voi (se taie cand se racoreste):
