http://ricette.giall...di-verdure.html
Ea a folosit aluat frantuzesc cumparat, eu am facut aluatul cu vin si ulei in Thermomix
http://artaculinara....ch__1
Apoi am facut sosul bechamel ca ea din 25 gr unt, 25 gr faina si 300 ml de lapte, sare si nucsoara in care am adaugat cind s-a racit 2 oua si 40 de gr de parmigiano (eu sosul si amestecatul ulterior le-am facut tot in Thermomix)
Am intins foaia, pus in forma si pus deasupra sosul, eu am folosit o forma care n-avea peretii drepti si nu e bine pentru ca din cauza asta n-am reusit sa fac sa stea feliile de legume bine in picioare, deci nu faceti ca mine ci ca ea folosind o forma cu pereti drepti

Apoi am purces la asezatul feliilor cit mai frumos posibil dar nu prea am reusit, alta chestie importanta e ca feliile sa fie pe cit posibil la fel de inalte, ca sa iasa frumos

Dupa ce am terminat totul am copt tarta o ora la 180°C

Si gata, e foarte buna pentru ca are un gust mai delicat decit celelalte pe care le-am facut pina acum, mi-a placut

Ajutor












