Iata-l:

Ingrediente:
800 gr carne de porc mai grasa, 2 oua, 4 catei de usturoi, 2 lingurite de sare, 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant), 2 lingurite de boia dulce de ardei, 2 lingurite de cimbru uscat, 2 linguri de parmezan ras.
Procedeu:
0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna, se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei

2. Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca



3. Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec, pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor

4. Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

5. Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta

