Forum Culinar: Coaste de porc cu sos dulce-acrisor de piersici - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Coaste de porc cu sos dulce-acrisor de piersici

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 September 2012 - 01:10 PM

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486571019913.jpg

Au avut mare succes coastele astea.Si sosul.E minunat.

Mai intai intepam costele cu furculita in mai multe locuri si le punem la marinat in sos de soya:

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486571883548.jpg

peste care adaugam 2-3 linguri de miere si un pic de vin alb.

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-1348657223467.jpg

Le lasam la marinat in frigider 2-3-4 ore.Intre timp pregatim sosul:

Punem doua trei linguri de zahar brun la caramelizat, stropit cu 2-3 linguri de otet de vin alb.

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486573388985.jpg

Peste caramelul obtinut varsam aproximativ o cescuta de otet alb.

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486573821875.jpg

Adaugam 2-3 piersici decojite si taiate cubulete.

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486574257122.jpg

Si cateva stafide.
Lasam la fiert pana obtinem consistenta dorita(bucati de piersici intregi sau mai terciuite).

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486575181443.jpg

Aici se mai gasesc piersici tarzii, daca nu, puteti folosi mere sau prune.

Coastele le coacem la cuptor impreuna cu marinata la 180-190 de grade.Trebuiesc intoarse des si udate din belsug cu marinata obtinuta.

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13486577786056.jpg

#2 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 September 2012 - 04:20 PM

Foarte faine, imi inchipui ce arome se dezlantuie prin gura :hug: !

#3 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 September 2012 - 06:29 PM

Any, iti spun doar atata: imi pare rau ca am facut asa putine! :hug:

#4 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 26 September 2012 - 06:36 PM

tre' sa fie taaare taare bune!

Cam cat sos de soya pui la marinata?

#5 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 September 2012 - 06:39 PM

Ralesu, eu am pus la ochi.Sa acopere cat de cat o parte macar din carne.
Au iesit tare fragede.Se desprindea usor carnea de pe os.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi