
Au avut mare succes coastele astea.Si sosul.E minunat.
Mai intai intepam costele cu furculita in mai multe locuri si le punem la marinat in sos de soya:

peste care adaugam 2-3 linguri de miere si un pic de vin alb.

Le lasam la marinat in frigider 2-3-4 ore.Intre timp pregatim sosul:
Punem doua trei linguri de zahar brun la caramelizat, stropit cu 2-3 linguri de otet de vin alb.

Peste caramelul obtinut varsam aproximativ o cescuta de otet alb.

Adaugam 2-3 piersici decojite si taiate cubulete.

Si cateva stafide.
Lasam la fiert pana obtinem consistenta dorita(bucati de piersici intregi sau mai terciuite).

Aici se mai gasesc piersici tarzii, daca nu, puteti folosi mere sau prune.
Coastele le coacem la cuptor impreuna cu marinata la 180-190 de grade.Trebuiesc intoarse des si udate din belsug cu marinata obtinuta.
