
Ingrediente:
* 200 g cous cous
* 250 g hribi
* 1 ceapa
* 1 ardei
* 1 morcov
* 1 rosie
* sare de mare
Mod de preparare:
Legumele se curata, se spala si se taie marunt.
Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu putina sare.

Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie felii.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei adaugam ceapa, morcovul,ardeiul,rosia ,hribii,sarea si lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie toate legumele.
Intr-un vas mai mare adaugam cous cousul.

Fierbem 200 ml apa si adaugam peste couscous.
Lasam sa stea 5 minute, pana cand se absoarbe apa.
Stroprim cu putin ulei de masline si cu o furculita incepem sa amestecam in couscous pana se desface bob cu bob.
Adaugam legumele calite amestecand foarte bine, lasam vasul acoperit cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele,apoi putem servi.


Pofta buna!