imi ramasese o multime de piept la gratar, facut de priceputu' de fi-miu si gasca lui. iasca si cam parpolit, ca cica asa le place. da' asa de tare le-a placut , de nu s-a mancat mai deloc.
mostre:

m-am gandit sa=l transform in niste chiftele.
drept ptr care l=am tocat impreuna c-o bucatica de sunca cu dungi de carne prin ea, pe care o pusesem la sarat in vederea afumarii.
le-am pus in robot, le-a maruntit si-a rezultat asta:

am mai pus la tocat un cartof mediu, o felie de paine, ceva usturoi si-o ceapa, le-am adaugat carnii maruntite.
tot in castron am adaugat piper, patrunjel proaspat, marar uscat, un ou si doua albusuri pierdute prin congelator (recycle, recycle!)
amestecul:

am portionat viitoarele chiftele, le-am infainat

le-am prajit

si-ntr-o ordine logica a faptelor, le-am degustat. cu gogosari la otet.

f bune!
mama, ce greseala faceam daca aruncam pieptul, cum si-a dat cu parerea omu' :twisted:
deci daca sunteti la fel de economi :roll: , puteti incerca si varianta asta.