
erau 130 gr, am adaugat 100 de gr de apa si 100 de zahar si am fiert 8 minute la 100°C, antiorar, viteza 1.
Am curatat "al vivo" portocalele si le-am pus in extractor de unde au iesit in total 660 gr de suc si pulpa pe care le-am pus peste cojile fierte impreuna cu 400 de gr de zahar, 20 de gr de ginger proaspat dat pe razatoare si o lingurita de scortisoara,

am fiert 60 de min viteza 1 100°.
Doar ca nu stiu daca ar fi trebuit sa scot capacelul pentru ca dupa timpul asta era inca lichida asa ca am dus-o pe soba si am lasat-o sa mai fiarba, mi-au iesit 2 borcane de 250 gr si ceea ce se vede in castronel.
E buna doar ca pentru mie e mult prea dulce, eu simt gustul de scortisoara, Stefano pe cel de ginger

Cit inca mai sunt portocale bune mai incerc sa o fac si nu pun apa si micsorez zaharul si eventual o tin in frigider
