Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Paine rapida fara drojdie
Pasca cu ciocolata
Cupola ninsa cu ciocolata
Piept de rata cu ciuperci
Fettuccine cu ton si rosii
Ciuperci umplute cu legume
Gogosele din flori de dovleac
Chiftele din legume
Varza rosie cu mar
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tamagoyaki
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Piept de pui, la cuptor
Prajitura de ciocolata