Chec de carne

Reteta culinara » Retete aperitive » Chec de carne

Chec de carne

Chec_de_carne_1

Este un bun inlocuitor de mezel, fara aditivi si cu un gust pe masura. Se face foarte usor, are doar timp de coacere mai indelungat. Iata-l:

Ingrediente:

  • 800 gr carne de porc mai grasa
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant)
  • 2 lingurite de boia dulce de ardei
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 linguri de parmezan ras.

Procedeu:
0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna, se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei

Chec_de_carne_2

2. Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca.

Chec_de_carne_3

Chec_de_carne_4

Chec_de_carne_5

3. Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec, pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor.

Chec_de_carne_6

4. Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

Chec_de_carne_7

5. Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta).

Chec_de_carne_8

Adauga comentariu la reteta - Chec de carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ciuperci
Supa cu turnatei
Sesame Chicken
Chec cu ficat
Caipirinha
Tiramisu
Prajitura cu gutui si branza
Ciocanele de pui cu varza
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Chutney de prune si ardei
Ardei umpluti II
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Sparanghel verde cu bacon
Ciorba de salata