Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de nuci
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Fursecuri cu gem
Butternut umplut
Kunefe (cataif)
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Capunti alla puttanesca
Muffins cu usturoi si ierburi
Omleta cu orez la cuptor
Prajitura  cu mac
Ciorba din pipote de curcan
Painea tigru
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Spirale cu Nutella