Drob din maruntaie de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Drob din maruntaie de miel

Drob din maruntaie de miel

drobfetta

O masa de Paste nu poate exista fara drobul de miel.

Ingrediente:

  • maruntaiele de la un miel (ficat, plamin, inima, rinichi)
  • 1-2 cepe
    1-2 felii de piine uscata
    2 linguri de faina
    3 oua
    sare si piper dupa gust
    verdeata dupa plac (patrunjel, marar, ceapa verde)

Se taie bucati maruntaiele si ceapa
drobpezzicrudi


si se fierb la foc mic intr-o tigaie pina ce sunt coapte si au lasat toata apa pe care o contin. In acest moment se lasa sa se raceasca si se adauga painea care va absorbi eventualul lichid ramas.


drobpezzicotti


Se da amestecul prin masina de carne, sau se taie cu cutitul marunt de tot, sau se amesteca in robot, important e ca sa ramana bucati mici nu sa devina o pasta. Apoi se adauga ouale, faina, verdeata, sarea si piperul si se pune in tava de copt.


drobcrudo


Se coace in cuptorul preincalzit la 200°C pina cind se rumeneste frumos, se face proba cu scobitoarea care trebuie sa iasa curata.

drobcotto


Adauga comentariu la reteta - Drob din maruntaie de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de leustean
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Salam de caracatita
Confit de canard
Somloi Galuska
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Tort din albusuri
Rulada de pui
Somon afumat pe scandura de cedru
Chiftelute de urda in sos de rosii
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Feta cu rosii uscate,in ulei
Rosii umplute cu orez
Rulada de omleta
Cozonac cu mac si alune de padure