Pasta de jumari (crame)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pasta de jumari (crame)

Pasta de jumari (crame)

Ingrediente:

1 kg jumari, 3 linguri mustar, o ceapa tocata prin masina, 4 oua fierte tare, piper, boia de ardei,200 grame telemea rasa marunt de tot, 3 castraveciori murati

Mod de preparare:

Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena. Daca este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu
sau chiar cu rosii proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de jumari (crame)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Inghetata prajita
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Papanasi
Crap la cuptor (pe gratar)
Cheesecake cu rosii si busuioc
Chiftelute
Painea tigru
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Gratin de broccoli si conopida
Barcute de vinete
Inghetata de nectarine si caise
Piept de pui simplissime