Pogaci cu jumari de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pogaci cu jumari de porc

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:

20 gr drojdie, 5oo gr faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 gr jumari, 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.Se servesc calde, la bere sau vin.

Adauga comentariu la reteta - Pogaci cu jumari de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Polos
Confit de canard
Supa de pui - rapida
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Supa de dovleac cu gorgonzola
Brezel (covrigi nemtesti)
Spaghetti cu zucchini si rosii
Salata de telina si morcovi rasi
Marmelada de zmeura
Beef Bourguignon - Julia Child
Gratin de broccoli si conopida
Feta cu rosii uscate,in ulei
Taameia
Ciorba din pipote de curcan
Saratele