Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente:

600 gr ciuperci proaspete , 7 oua, 3 cepe, patrunjel, marar, sare, piper, condimente

Mod de preparare:

Se calesc ciupercile cu ceapa tocata, se adauga condimentele si verdeata tocata, se lasa la racit. Dupa racire se adauga ouale intregi. Se toarna in tava tapetata si se lasa la rumenit.

Adauga comentariu la reteta - Drob de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Batoane de cereale
Chiftelute din orez
Cheesecake cu rosii si busuioc
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Cirnati cu fenel
Tarta cu crema de branza si zmeura
Butternut umplut
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Spaghetti cu zucchini si rosii
Prajitura cu zmeura si pomelo
Somon afumat pe scandura de cedru
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Manti
Chec cu ficat
Omleta cu orez la cuptor