Iaca reteta inspirata de muschii lui uptown girl.
Ingrediente
-1 piept de pui mare
-1 morcov
-1 mar
-aprox 150g cascaval
-1/4 lg (lingurita ) scortisoara -optional
-sare,piper
-1 lg pasta de ardei iute,sau boia dulce,dupa preferinte
-1 lg zahar
-1 lg apa
Pieptul de pui se taie felii si se bate usor
Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional.
Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura.
Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.
Rulourile se ung cu un amestec din :
1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,
1 lg zahar
1 lg apa
Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).
Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor )
Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.
Eu le-am servit cu ciuperci cu lamaie reteta aici
Pagina 1 din 1
Rulouri de piept de pui din ciclul rulourile mele EXCEPTIONALE
#3
Postat 08 February 2010 - 04:35 PM
multumesc ,kiken,curaj la executie
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/
http://panseluta-violet.blogspot.com/
#4
Postat 08 February 2010 - 05:01 PM
arata foarte faina!
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine
#5
Postat 08 February 2010 - 05:21 PM
Arata foarte fain,piept de pui umplut cu mar si morcov,hmm..nu m-asi fi gandit niciodata,foarte interesant....
#6
Postat 08 February 2010 - 07:02 PM
ce bine ca ai ajuns si tu...
rulada e faina tare...`apoi din asta sa mananci zilnic sa nu te mai opresti
thanx , Pansy
#7
Postat 08 February 2010 - 09:00 PM
Oooo ce reteta migaloasa, aspectuoasa si pun pariu ca-i si delicioasa! Sa va fie de bine!
#8
Postat 08 February 2010 - 11:00 PM
pare migaloasa dar nu este.ce mare lucru sa pui niste legume peste piept de pui si sa le " legi" cu scobitoarea ?cred ca toata operatiunea cu filetatul pieptului,rasul legumelor si umplutul mai mult de jumatate de ora nu dureaza.
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/
http://panseluta-violet.blogspot.com/
#9
Postat 09 February 2010 - 08:47 PM
uite ceva ce s-ar putea sa fie pe palcul fiicei mele... E doar cu piept de pui! S-ar putea sa-i fac o surpriza pe cind vine acu acasa ! Merci !
#10
Postat 10 February 2010 - 03:03 AM
sa fie primit !
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/
http://panseluta-violet.blogspot.com/
Arata acest topic
Pagina 1 din 1