Forum Culinar: Rulouri de piept de pui - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rulouri de piept de pui din ciclul rulourile mele EXCEPTIONALE

#1 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 08 February 2010 - 04:00 PM

Iaca reteta inspirata de muschii lui uptown girl.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-126563689221.jpg

Ingrediente
-1 piept de pui mare
-1 morcov
-1 mar
-aprox 150g cascaval
-1/4 lg (lingurita ) scortisoara -optional
-sare,piper
-1 lg pasta de ardei iute,sau boia dulce,dupa preferinte
-1 lg zahar
-1 lg apa

Pieptul de pui se taie felii si se bate usor


Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-126563678345.jpg

Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-126563679538.jpg
Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura.


Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-126563681016.jpg
Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-126563682471.jpg
Rulourile se ung cu un amestec din :
1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,
1 lg zahar
1 lg apa
Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).
Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor )
Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-12656368388.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-126563685786.jpg
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-592-126563687264.jpg
Eu le-am servit cu ciuperci cu lamaie reteta aici
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#2 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 08 February 2010 - 04:11 PM

Tare fain arata! Sa va fie de bineImagine postata
Take a walk on the wild side...

artizan

#3 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 08 February 2010 - 04:35 PM

multumesc ,kiken,curaj la executie
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#4 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 08 February 2010 - 05:01 PM

arata foarte faina!
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#5 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2010 - 05:21 PM

Arata foarte fain,piept de pui umplut cu mar si morcov,hmm..nu m-asi fi gandit niciodata,foarte interesant.... :tongue3:

#6 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 08 February 2010 - 07:02 PM

:tongue3:
ce bine ca ai ajuns si tu...
rulada e faina tare...`apoi din asta sa mananci zilnic sa nu te mai opresti :pupic:
thanx , Pansy :love7:

#7 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 08 February 2010 - 09:00 PM

Oooo ce reteta migaloasa, aspectuoasa si pun pariu ca-i si delicioasa! :pupic: Sa va fie de bine!

#8 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 08 February 2010 - 11:00 PM

pare migaloasa dar nu este.ce mare lucru sa pui niste legume peste piept de pui si sa le " legi" cu scobitoarea ?cred ca toata operatiunea cu filetatul pieptului,rasul legumelor si umplutul mai mult de jumatate de ora nu dureaza.
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

#9 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 09 February 2010 - 08:47 PM

uite ceva ce s-ar putea sa fie pe palcul fiicei mele... E doar cu piept de pui! S-ar putea sa-i fac o surpriza pe cind vine acu acasa ! Merci !

#10 Useril este offline   pansy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-February 10
  • Locationbucuresti

Postat 10 February 2010 - 03:03 AM

sa fie primit !
culinareasa blogareasa
http://panseluta-violet.blogspot.com/

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi