Rulada de Omleta
#1
Postat 08 February 2010 - 04:35 PM
am batut 3 oua cu 100 ml smantana,sare,piper,origanum.condimente dupa gustul fiecarui
si am turnat compozita intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt
tava de 25/22.
masline taiate rondele
am pus randuri de rondele de masline si din loc in loc frunzulite de patrunjel
am bagat tava la cuptor 200° circa 10 minute(depinde de cuptorul fiecarui)
cu grija am desprins hartia de copt
am pus sottilette
si am continuat cu sunca feliata
am rulat in hartia de copt si am lasat doar cateva minute
aici rezultatul
sper sa va placa
#2
Postat 08 February 2010 - 04:37 PM
http://panseluta-violet.blogspot.com/
#3
Postat 08 February 2010 - 04:40 PM
#5
Postat 08 February 2010 - 04:59 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#7
Postat 08 February 2010 - 06:58 PM
esti grozava! atat de frumos le aranjezi ,si atat de bine arata , iti vine sa-ntinzi mana si sa furi o bucatica.
mersi de pont !
#9
Postat 08 February 2010 - 07:51 PM
#10
Postat 08 February 2010 - 07:52 PM
KikenHana, la 08 February 2010 - 07:14 PM, a spus:
P.S. imi plac mult ”ciupercutele”
si mie imi plac.le-am vazut la o tipa de pe flickr
#11
Postat 08 February 2010 - 10:09 PM
Merci pentru reteta .
Pare simplu de facut si e foarte aspectuoasa.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#12
Postat 08 February 2010 - 10:45 PM
Pai eu sunt innebunita dupa ea Si acu stiu si cum s-o fac sa iasa frumoasa, grazie bella
#13
Postat 09 February 2010 - 12:19 AM
Felicitari!
#14
Postat 16 February 2010 - 09:34 PM
cu multumiri pentru Taylor!
Imagini atasate
#15
Postat 17 February 2010 - 02:47 PM
#16
Postat 17 February 2010 - 03:07 PM
#17
Postat 17 February 2010 - 05:40 PM
cricket, la 16 February 2010 - 09:34 PM, a spus:
ma bucur ca ti-a placut.este buna si aspectuasa.
oanaC, la 17 February 2010 - 02:47 PM, a spus:
sigur ca da.eu o pap totdeauna rece:)
#18
Postat 19 February 2010 - 01:32 PM
.
.
Dupa pom infrunzit, incarcat de rod si buturuga mica:
.
.
O gresala mica tot am facut. Am tras trei dare de "chieciap" prin mijloc,
.
.
Data viitoare poate voi avea si o branza mai de Doamne-ajuta. acum am reciclat un rest de urda si niste firmituri de telemea.
Chiar si asa concluzia unanima a fost: Dementa de gradul zero!
Multumim de inspiratie
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#19
Postat 19 February 2010 - 05:56 PM
scuuuze, nu stiu de ce am scris initial Eataly! rusinica!!!
#20
Postat 20 February 2010 - 12:41 AM
W Mamadeus Paparotti, la 19 February 2010 - 01:32 PM, a spus:
.
.
Dupa pom infrunzit, incarcat de rod si buturuga mica:
.
.
O gresala mica tot am facut. Am tras trei dare de "chieciap" prin mijloc,
.
.
Data viitoare poate voi avea si o branza mai de Doamne-ajuta. acum am reciclat un rest de urda si niste firmituri de telemea.
Chiar si asa concluzia unanima a fost: Dementa de gradul zero!
dar ce frumoasa ti-a iesit!se poate face dupa inspiratia fiecarui!
dana3262, la 19 February 2010 - 05:56 PM, a spus:
foarte faina.bravo fiului.acum urmezi sa o faci si tu