Tehnici si preparatii de baza Subforumuri
Forum | Statistici | Ultima postare | |
---|---|---|---|
Fructe exotice |
|
||
Ingrediente retete |
|
||
Shopping culinar |
|
Topic | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
---|---|---|---|---|
Pinned
Gatitul la temperatura joasa
Un tablou indicativ |
Alexandru |
|
||
Dezastre in bucatarie! | Anca_B |
|
||
Branzeturi
Ce brînza aveti în frigider? |
Maya |
|
||
Slowcooker | Adriana |
|
||
Retete realizate cu ajutorul Thermomix-ului/Bimby | Adriana |
|
||
Icre sau coșmar? | sorinadaniela |
|
||
Lincuri :) | dragos |
|
||
Bazarul de portelanuri | Lapona Enigel |
|
||
Ce carti de bucatarie noi v-ati cumparat? | Adriana |
|
||
Premixuri
cand da si cand nu |
claudiu |
|
||
Afumaturile mele | clau_ash |
|
||
Sous vide | clau_ash |
|
||
Tigaie de fier | dragos |
|
||
Discutie despre tigai
dry cooker, captusite cu ceramica, doubletta.... |
laura_lala |
|
||
Decoratii Salata de Boeuf si nu numai...
sau cum ne decoram salatele |
La-Chef-A |
|
||
Congelarea frunzelor de busuioc
sau de patrunjel, leustean, s.a.m.d. |
Oana Adriana |
|
||
Etichete
comparatii, discutii, explicatii, de toate |
Adriana |
|
||
Bazarul de neportelanuri ;) | dragos |
|
||
Leustean
Pastrare pentru iarna |
Kiva |
|
||
Gelatin Art | adi_edi |
|
||
Secretele bucatariei (tips-uri, sfaturi, smecherii culinare) | julix_2007 |
|
||
Glazura de ciocolata lucioasa ca oglinda | Adriana |
|
||
Institut Paul Bocuse | dragos |
|
||
Maioneze | Carmella |
|
||
Extractor de suc la rece
slow juicer |
Adriana |
|
||
KITCHENAID | any_annette |
|
||
Lamai
cum le folosim |
Cristina |
|
||
Decoratiuni din caramel
gheme, roci si altele |
Olguta |
|
||
Cornete de hartie pentru ciocolata topita + fluturi de ciocolata
cu dedicatie - pentru Carmen L :) |
adi_edi |
|
||
Sa preparam Mozzarella
- do it yourself - |
W Mamadeus Paparotti |
|