Draga Foxule' nu te pot ajuta mare lucru,eu am mancat printre altele si provolone in Italia dar sporadic si printrre multe altele carora pe atunci nu le dadeam cine stie ce importanta,au trecut 9 ani de atunci,6 de cand m-am intors,deci am cam uitat si ce am stiut
,dar eu tot cred ca la pretul ala merita(in romanica atata e kilu' de cascaval mai fain ca sa zic asa),ce te pot ajuta eu e:cand cumperi un produs cu o denumire cunoscuta tre' sa fii atenta daca e scris corect,adica nu ''probolone''sau ceva de genu'''provolone ''e de origine''d.o.c(de origine controlata,sau d.o.p.de origine protecta,adica original''domne'
...
Mai stiu ca in general branzele inclusiv provolonu''tau pot fi :dulci sau stagionate(maturate),cele dulci sunt in general mai ieftine,cele maturate mai scumpe(de multe ori si mai''imputite''puturoase,dar in sensul bun al cuvantului,pt. cunoscatori...)dupa cum am mai spus nu ma pricep,dar asa cat sa-ti faci o parere,da si tu cu gogu''provolone''si-ti da imagini,detalii,calitate,preturi,retete,asta pana vin cunoscatorii nostri sa te lumineze...io' din nefericire atata stiu si te pot ajuta,in nestiinta mea..cert e ca io' l-asi achizitiona in momentu' unu si m-asi gandi dupaia(asa-s io')
Te pupez dulce draga mea...