Angel, la 03 February 2012 - 05:33 AM, a spus:
legume la cuptor (dovleac, ceapa, varzuci, dupa gusturi)
salata de varza sau alta salata dupa preferinta
eu cu astea servesc, rar cu cartof (doar la cerere)
Legumele la cuptor necesita ceva condimente, mirosenii sau proceduri speciale de preparare? Sau doar tai dovleacul (te referi la cel portocaliu?), cepele, varzuci (varza Bruxelle nu?) intr-o tava si presupun stropesc cu ulei de masline?
Ideea e ca am 2 musafiri tare mofturosi de fire. Nu tu fructe, nu tu chestii neincercate - mergand pe principiul "Nu-mi place dar, nici macar n-au incercat vreodata ".
Si am zis ca vreau sa prepar ceva ce n-au mai mancat si cat de cat sa ma incadrez in lista de mofturi. Ziceam de cartofi in ideea in care ei mananca totul cu cartofi....m-am saturat eu de cat i-am auzit ca mananca cartofi
Alexandru, la 03 February 2012 - 03:05 PM, a spus:
Sau poti sa faci un amestec de legume de iarna glasate, gulie, morcov, pastîrnac, telina.
Mai poti face un piureu de castane, sau de conopida.
Poti te rog sa detaliezi fiecare exemplu in parte. Suna asa bine toate.
Stiti, imi vine sa ma pup toata ca m-am inscris in cele 2 forum-uri. Mi-am cultivat
papilele in schimb altii (adica ce-i ce stiu spune doar "nu-mi place")au ramas doar la zama de colompiri (supa de cartofi) si etc......
Multumesc voua dragi prieteni pentru tot ceea ce mi-ati aratat, spus.