Chestia-i ca albusurile s-au batut foarte bine,dar s-au lasat in procesul coacerii,deci asta-i baiul,ca n-a mers dupa reteta.Iar din ce tin eu minte din memoria mea gustativa e ca trebuie sa iasa pe blat o 'bezea bronzata' crocanta si totusi nu uscata ca la bezele.Logic ar fi sa-ntreb de la cine are reteta si sa nu va bat capul voua.Doar ca n-am de la cine intreba,caci e reteta de la mama,care si ea o are de la nu mai stie cine.
M-am gandit ca poate stiti sau aveti retete cu ceva asemanator si stiti si secretele.Poate e legat de temperatura, timpul de coacere,sau alte smecherii,gen nu deschis cuptorul nu stiu cat,etc.Am vazut reteta de Pavlova,dar acolo e crocanta de-asupra si moale in interior,deci nu e ceea ce-ar trebui sa obtin eu.Si daca stiam ca e pretentioasa ca si macaronsii ,spre exemplu,nici nu ma bagam,dar asa,gandindu-ma ca am scris in reteta,n-are de ce sa nu iasa si totusi,n-a iesit.
Acum na',n-a iesit acum,pot sa ma las pagubasa,caci sunt alte prajituri cu sutele,doar c-am vrut sa mai insist si sa readuc gustul de demult.Si cine stie,poate pe viitor dau de o alta prajitura cu aceeasi schema si iarasi ma voi impiedica,caci nu-i voi face ce trebuie.