raluca elena, la 16 July 2010 - 02:29 PM, a spus:
Cu crevetii as face o salata, perpeliti 1 minut in tigaie.
Nu stiu cit timp au ca sa iti zic cit mai tin, asa ca i-as face repejor. Daca ai garantia ca nu au fost precongelati, ii poti congela, altfel nu te sfatuiesc.
Astfel pentru ca am fost plecata de cum am primit crevetii nu am avut timp sa ma ocup de ei insa stiu sigur ca au fost luati fresh miercuri seara si pusi intr-o punga lipita....adica nu au contact cu aerul insa nu sunt nici vidati.
O sa fac azi cum spui tu ca sincer ar fi pacat sa nu-i mai pot folosi .
Alexandru, la 16 July 2010 - 04:47 PM, a spus:
Asta eeeeeeee branza! Mii de multumiri pentru cautare si pentru ce ai gasit.
Deja am vorbit prin Beljica sa dea un search prin market-urile lor.
Alexandru, la 16 July 2010 - 05:02 PM, a spus:
Desfa una si vezi. Daca-s crude (carnea e translucida), trebuiesc oparite un minut, nu mai mult, în apa clocotita sarata. Socoteste 1.5l de apa pentru 500g de crevete.
Servesti cu maioneza. O data fierte, unii le decortica, altii zic ca-s foarte bune asa, cu carapacea. Eu unul le decortic.
Cand ajung acasa pe la 16 le fac poze sa vezi ce soi am ca eu aici in Romania am vazut doar de aceea roz, chair si cei de la gheata.Azi va fi ziua crevetilor....un pate, o salta....etc
stella, la 16 July 2010 - 06:28 PM, a spus:
Si sunt fierti doar sau putin trasi la tigaie cu unt?
Multumesc tare mult de ajutor