AJUTOR ! - Intrebari culinare.
#501
Postat 19 October 2015 - 06:36 AM
Inca o chestie interesanta zic eu pe care am vazut-o pe tv. paprika(nu-mi mai amintesc daca era Jamie sau Gordon),pt. a scoate semintele din ardeii iuti(ele dand prea multa iuteala,atunci cand avem nevoie doar de pulpa ardeiului)batea de cateva ori ardeiul iute de masa de bucatarie,apoi taia cotorul indepartandu-l,si mai batea ardeiul de cateva ori de masa de bucatarie asa fara cotor,apoi deasupra unui castronel scutura ardeiul de seminte batandu-l de degetul aratator si semintele se scuturau din el.
Eu am retinut tipsul....
#502
Postat 23 January 2016 - 12:54 AM
Caut o reteta, sunt aproapre sigura ca de aici am luat reteta cand am mai facut-o...
E vorba de un chec, pandispan cu visine (probabil se poate face si cu altceva), ceva cu galbenusurile frecate cu apa fierbinte
...atat imi amintesc .
Nu radeti de mine, va rog....
Multumesc!
#504
Postat 23 January 2016 - 02:32 PM
Eataly, la 23 January 2016 - 11:28 AM, a spus:
Multumesc frumos Eataly. Desi arata bine, nu-i asta...Stiu sigur ca se frecau galbenusurile cu apa fierbinte. Mi se pare ca pe la Moatza vazusem reteta.....nu mai stiu. Rau e sa fi asa prostanac intr-ale bucataritului...
adevarul e ca as fi putut sa o salvez pe undeva.....
#505
Postat 24 January 2016 - 12:43 PM
#507
Postat 24 January 2016 - 06:46 PM
Titirimundi, la 23 January 2016 - 12:54 AM, a spus:
Caut o reteta, sunt aproapre sigura ca de aici am luat reteta cand am mai facut-o...
E vorba de un chec, pandispan cu visine (probabil se poate face si cu altceva), ceva cu galbenusurile frecate cu apa fierbinte
...atat imi amintesc .
Nu radeti de mine, va rog....
Multumesc!
Gogu mi-a dat asta:
http://www.prajituri...-cu-apa-fiarta/
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#508
Postat 24 January 2016 - 10:48 PM
Am gasit-o! Nu aici, desi eram convinsa ca de aici am luat-o....
#509
Postat 24 January 2016 - 11:00 PM
Titirimundi, la 24 January 2016 - 10:48 PM, a spus:
Am gasit-o! Nu aici, desi eram convinsa ca de aici am luat-o....
Oooo!! ce ma bucur ca ai gasit-o (si mie mi se intampla de multe ori sa ma confuzez )daca o faci si iese asa de faina,poate pui reteta si la noi pe forum pana atunci am retinut-o pe cea a lui Eataly cu sirop ,e super faina,aia mie imi scapase...hhmm!!!
#510
Postat 28 February 2016 - 02:09 PM
Dacă mă puteți ajuta...
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#511
Postat 28 February 2016 - 03:15 PM
zoazorel, la 28 February 2016 - 02:09 PM, a spus:
Dacă mă puteți ajuta...
Asta?! http://artaculinara....pateuri-rapide/
#512
Postat 29 February 2016 - 07:21 PM
Geany, la 28 February 2016 - 03:15 PM, a spus:
zoazorel, la 28 February 2016 - 02:09 PM, a spus:
Dacă mă puteți ajuta...
Asta?! http://artaculinara....pateuri-rapide/
Mulțumesc mult, Geany! Da, pe-asta o căutam!Dar, fiind cu puține ingrediente și poza lui Manu, o căutam la Eataly!
, vigilentă mică!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#514
Postat 02 March 2016 - 01:09 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#515
Postat 09 March 2016 - 11:29 PM
#516
Postat 09 March 2016 - 11:58 PM
#517
Postat 10 March 2016 - 12:11 AM
zerda, la 09 March 2016 - 11:58 PM, a spus:
Merci mult de raspuns ma gandeam daca e vreo glazura alba pt. eclere si ceva mai groasa ,sa fie si aspectuoasa si sa nu crape etc...acum mi-a venit in minte si cioco' alba,dar asta mi se pare ca e cam cu sclepsis,sa nu se zahariseasca ,cu ce sa o topesc ? lapte?putina smantana? in ce cantitati macar aproximativ..abar' n-am!..deja ma complic nu-i asa?
#518
Postat 10 March 2016 - 08:24 AM
#519
Postat 10 March 2016 - 08:33 AM
Carmella, la 10 March 2016 - 08:24 AM, a spus:
Da,te rog! merci Carmella!..sunt inca tare nehotarata
#520
Postat 10 March 2016 - 08:55 AM