Geany, la 20 June 2010 - 10:14 PM, a spus:
Mai stiu ca in general branzele inclusiv provolonu''tau pot fi :dulci sau stagionate(maturate),cele dulci sunt in general mai ieftine,cele maturate mai scumpe(de multe ori si mai''imputite''puturoase,dar in sensul bun al cuvantului,pt. cunoscatori...)dupa cum am mai spus nu ma pricep,dar asa cat sa-ti faci o parere,da si tu cu gogu''provolone''si-ti da imagini,detalii,calitate,preturi,retete,asta pana vin cunoscatorii nostri sa te lumineze...io' din nefericire atata stiu si te pot ajuta,in nestiinta mea..cert e ca io' l-asi achizitiona in momentu' unu si m-asi gandi dupaia(asa-s io') Te pupez dulce...
Geany, saru'mana pentru sfaturi! Din poza din pliant mi se pare ca e branza proaspata (si nici nu zice nimic nicaieri ca ar fi afumat ori vechi). Poate iau o bucata, de pofta, apoi vedem daca am aruncat banutii pe geam ori ba!