AJUTOR ! - Intrebari culinare.
#101
Postat 01 October 2010 - 02:28 PM
Daca ies mai ieftin il pun pe sotu' sa mi-o aduca, si gata.
#102
Postat 04 October 2010 - 10:21 AM
Cristinica, la 25 September 2010 - 03:50 PM, a spus:
Este indispensabil la varza cu carne; 5-6 boabe la kg de varza.
#103
Postat 05 October 2010 - 09:08 AM
Adriana, la 28 September 2010 - 10:30 PM, a spus:
Cea din poza ta e asa de frumoasa, uita-te la ale mele ca sa vezi cum devine
+1
si piatra mea funerara a fost fotogenica in prima zi, dar dupa ce-am inceput sa coc pizza pe ea (in ciuda faptului ca in primele 5' foloseam hirtie de copt) s-a patat ca un dalmatian
(daca in poze vedeti ca feliile de chorizo s-au transformat in somon, nu, nu e o piatra refractara minune ! )
#105
Postat 05 October 2010 - 11:42 AM
am pus deja o parte cu thym/cimbru , usturoi si ardei iute.
#106
Postat 05 October 2010 - 12:39 PM
#107
Postat 06 October 2010 - 11:15 AM
stella, la 05 October 2010 - 11:42 AM, a spus:
am pus deja o parte cu thym/cimbru , usturoi si ardei iute.
Comino, ras-el-hanout, usturoi, ardei iute
Dafin, seminte de fenicul, coaja de portocala (fara partea alba), praf de coriandru.
#109
Postat 05 November 2010 - 10:46 AM
Va multumesc anticipat!
#110
Postat 05 November 2010 - 11:16 AM
am citit acum pe un site francez...ca circa 30 sec maxim un minut la microunde.
#111
Postat 05 November 2010 - 12:53 PM
#112
Postat 31 July 2011 - 12:34 AM
#113
Postat 31 July 2011 - 01:56 AM
#115
Postat 11 August 2011 - 09:33 AM
#116
Postat 11 August 2011 - 09:55 AM
moatza, la 11 August 2011 - 09:33 AM, a spus:
Ia ce-am gasit eu, Motzulino:
http://artaculinara....ciocolata+alba+
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#117
Postat 11 August 2011 - 10:22 AM
#119
Postat 11 August 2011 - 11:38 AM
Eataly, la 11 August 2011 - 10:38 AM, a spus:
ei, cam asa ceva. am sa folosesc crema, blat vreau unul normal,pufos, cu cacao. si-n crema sa pun si niste cocos, ceva esenta de migdale. cred ca bag si-n blat niste alune, oare e prea incarcat?
#120
Postat 05 September 2011 - 06:30 PM
era vorba de ardei copti si apoi conservati cumva la borcan. ca intereseza "zeama" aceea, cum sa o fac sa se tine bine peste iarna. am cateva pungi de ardei copti la congelator si vreau sa imi pun si cativa la borcan. help