Forum Culinar: AJUTOR ! - Intrebari culinare. - Forum Culinar

Salt la continut

  • 31 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

AJUTOR ! - Intrebari culinare.

#101 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 October 2010 - 02:28 PM

Aha, am inteles!Va multumesc!
Daca ies mai ieftin il pun pe sotu' sa mi-o aduca, si gata.

#102 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 04 October 2010 - 10:21 AM

Vezi postareaCristinica, la 25 September 2010 - 03:50 PM, a spus:

...Acuma nush ce sa fac cu ginepro :floare:...


Este indispensabil la varza cu carne; 5-6 boabe la kg de varza.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#103 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 05 October 2010 - 09:08 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 September 2010 - 10:30 PM, a spus:

[...] ...se murdareste imediat si cum zice mon cher numai ies in veci petele de pe ea.[...]

Cea din poza ta e asa de frumoasa, uita-te la ale mele ca sa vezi cum devine :P



+1 :tongue3:

si piatra mea funerara :D a fost fotogenica in prima zi, dar dupa ce-am inceput sa coc pizza pe ea (in ciuda faptului ca in primele 5' foloseam hirtie de copt) s-a patat ca un dalmatian :P

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

(daca in poze vedeti ca feliile de chorizo s-au transformat in somon, nu, nu e o piatra refractara minune ! :tongue3: )

Imagine postata


#104 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 05 October 2010 - 09:11 AM

Vezi postareaAlexandru, la 04 October 2010 - 10:21 AM, a spus:

Vezi postareaCristinica, la 25 September 2010 - 03:50 PM, a spus:

...Acuma nush ce sa fac cu ginepro :tongue3:...


Este indispensabil la varza cu carne; 5-6 boabe la kg de varza.


Eu am folosit cu succes si la carnea de mici. N-a strimbat nimeni din nas. :tongue3:

#105 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 October 2010 - 11:42 AM

Am niste masline mici negre, si as vrea sa le "fac" mai picante , ce retete de mirodenii, zarzaveituri aveti?
am pus deja o parte cu thym/cimbru , usturoi si ardei iute. :tongue3:

#106 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 05 October 2010 - 12:39 PM

Am o intrebare pentru cei(le) care aveti verdeturi in ghiveci. Doresc sa stiu dintre aceste verdeturi curry, salvie, cimbru, rozmarin, cimbrisor (nu inteleg diferenta intre ele), maghiran, menta, oregano care stau pe perioada iernii in ghiveci. Exista in piata de legume gata plantate deja insa imi e frica sa le cumpar si sa nu le pot folosi pentru ca se vor usca.

#107 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 06 October 2010 - 11:15 AM

Vezi postareastella, la 05 October 2010 - 11:42 AM, a spus:

Am niste masline mici negre, si as vrea sa le "fac" mai picante , ce retete de mirodenii, zarzaveituri aveti?
am pus deja o parte cu thym/cimbru , usturoi si ardei iute. :hug:


Comino, ras-el-hanout, usturoi, ardei iute =))
Dafin, seminte de fenicul, coaja de portocala (fara partea alba), praf de coriandru.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#108 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 October 2010 - 12:29 PM

Merci Alex.
o sa incerc cu un mix

#109 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 05 November 2010 - 10:46 AM

Cunoasteti o metoda fantastic de rapida de a coace avocado? Am cumparat aseara si e "beton" de verde, duminica vreau sa fac ceva cu el si imi trebuie copt, nu stiu cum e mai bine sa procedez: invelit in hirtie si pus la intuneric? Scos la soare dezvelit? - sint vreo 20 de grade afara si soare, cum o fi mai bine?
Va multumesc anticipat!

#110 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 November 2010 - 11:16 AM

inchis in punga de hartie, impreuna cu un mar parca stiam. verificat

am citit acum pe un site francez...ca circa 30 sec maxim un minut la microunde.

#111 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 05 November 2010 - 12:53 PM

Multumesc, stella :tongue3: Le las, deci, infasurate in hirtie, in dulap, pe principiul bananelor pre-decembriste :blob8:

#112 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 31 July 2011 - 12:34 AM

Am rugamintea sa imi recomndati un site pentru conversia din cups in grame pentru diverse produse si anume: frisca, cioco cipsuri, lapte....deoarece am cautat pe google insa la fiecare site primesc valori diferite si chiar nu am idee care site are valori corecte la conversie.

#113 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 31 July 2011 - 01:56 AM

am gasit ceva aici:

http://www.kingarthu...ight-chart.html

1 ounce = 28.35 g
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#114 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 08 August 2011 - 09:56 AM

Merci aura de ajutor.

#115 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 August 2011 - 09:33 AM

gasesc pe-aici o reteta de prajitura in genul rafaelo? am niste lapte praf pe care vreau sa-l folosesc. sau o ciocolata alba de casa?

#116 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 11 August 2011 - 09:55 AM

Vezi postareamoatza, la 11 August 2011 - 09:33 AM, a spus:

gasesc pe-aici o reteta de prajitura in genul rafaelo? am niste lapte praf pe care vreau sa-l folosesc. sau o ciocolata alba de casa?


Ia ce-am gasit eu, Motzulino:
http://artaculinara....ciocolata+alba+
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#117 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 August 2011 - 10:22 AM

merci, Zozorico, ar merge ca o baza ptr ce vreau eu. am notat-o.

#118 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 August 2011 - 10:38 AM

Poate iti place si asta.

#119 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 August 2011 - 11:38 AM

Vezi postareaEataly, la 11 August 2011 - 10:38 AM, a spus:

Poate iti place si asta.


ei, cam asa ceva. am sa folosesc crema, blat vreau unul normal,pufos, cu cacao. si-n crema sa pun si niste cocos, ceva esenta de migdale. cred ca bag si-n blat niste alune, oare e prea incarcat?

#120 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 05 September 2011 - 06:30 PM

caut de 2 ore reta de ardei kapia la borcan. sper ca n-am visat si chiar am citit pe aici Imagine postata
era vorba de ardei copti si apoi conservati cumva la borcan. ca intereseza "zeama" aceea, cum sa o fac sa se tine bine peste iarna. am cateva pungi de ardei copti la congelator si vreau sa imi pun si cativa la borcan. help :thumleft:

Arata acest topic


  • 31 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

30 useri citesc topicul
0 membri, 30 vizitatori, 0 utilizatori anonimi