Forum Culinar: Podoaba noastra capilara - Forum Culinar

Salt la continut

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podoaba noastra capilara

#141 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 April 2019 - 08:42 PM

Amina, cred ca poti folosi fara probleme cafea, doar sa fie fierbinte. Cu siguranta o sa ii faca bine si firului de par, sunt cunoscute mastile de tot felul cu cafea/zat de cafea.

Eu in afara de Sante am mai folosit si vopseaua lotiune deja preparata de la Logona, tocmai pentru ca mi-era urat sa imi pun "balega" Imagine postata Dar, am dat dijaba banii pe ea ca nu s-a vopsit nici o branza. Eu tot la a mea raman.

Am auzit prin tara de tot felul de vopseluri "vegetale" care nu e nici una cum trebuie. Si am vorbit cu multe tipe de prin mai multe orase, printre care una cu un par imens, pana la fund, o tona de par, fir gros, gros care era iritata ca nu se prinsese bine vopseaua "vegetala". Chiar ii admiram culoarea foarte neagra, care parea foarte naturala. Si cand am auzit ca e vegetala am mutit de admiratie si am intrebat-o pai cum a reusit sa isi puna tot maglavaisul ala in atata par. Pai, care maglavais, ca s-a aplicat foarte usor, ca orice vopsea, dar e 100% naturala. Mhm. Mbine.
Si Garnier are acuma una pe baza de henna...

Dex, multumesc de informatie! Chiar am sa ma uit dupa el.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 06 April 2019 - 08:51 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#142 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 April 2019 - 08:50 PM

Asa arata parul meu la o saptamana dupa vopsit cu Sante, amestec de vreo doua nuante, parca:
Imagine atasata: monthly_04_2019/post-12-0-81794600-1554576609.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#143 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,565
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 April 2019 - 05:30 AM

Sa a zic si io de experientele mele cu henna.
Prima data m-am facut acum vreo 13 ani, insarcinata fiind, am zis sa nu folosesc vopsele cu chimicale. In perioada aceea ma vopseam roscata. Imi adusese o colega din India, a zis ea ca e 100% henna. Si pe vremea aceea aveam foarte multe fire de par alb, asa ca stateam cateva ore cu ea pe cap sa fie mai inchisa. Henna 100% da o culoare roscat-aramie, pe parul alb cam... portocalie (alte nuante se obtin prin mixare cu alte plante). Celelate colege imi spuneau ca la mine pe par arata mai bine culoarea decat la colega indianca, probabil pentru ca ea avea fire albe doar la tample in rest parul negru, in schimb la mine albul e cam uniform.
Am facut o pauza ca nu mai aveam timp, am reinceput sa folosesc vopselele creme, dar in ultimul timp am observat ca a inceput sa-mi cada parul, mi s-a cam rarit, asa ca am revenit la henna. Multi mi-au zis sa ma duc la magazinele indiene, dar nu am in drum asa ca am cumparat de la un magazin naturist, gama se cheama Colora. Ei bine, au mai multe nuante, m-am oprit la magogany ca mi s-a parut cel mai aproape de culoarea pe care o aveam. Nu-mi aduc aminte cum ma faceam inainte, acum folosesc pensula, dar in spate nu pot sa ma fac ca lumea, asa ca am un curcubeu in par.
Dupa ce mi s-a terminat mahogany, am gasit "natural", zic hai sa o incerc si pe asta. Am avut timp intr-un weekend, asa ca am stat mai bine de 3 ore cu ea pe cap. Dupa ce m-am spalat, surpriza! nu se prinsese nimic pe par! M-a fost o ciudaaaa.... Intr-un final, citesc pe cutie ca nu e vopsea, e doar tratament pentru par.... :love3: ...
Henna se poate aplica pe parul ud sau uscat, dar e mult mai usor pe uscat. Eu m-am vopsit si pe parul spalat cu o zi inainte si a fost ok (nu folosesc fixativ sau spume sau gel, nimic).
Azi am fost sa ma tund - coafeza era indianca, asa ca am intrebat-o de henna, a zis ca pentru tratament se poate pune galbenus sau iaurt, pentru culoare cafea sau ceai. M-a intrebat daca-s din India, a zis ca numai indienii folosesc henna :P ...
Lapona, spre deosebire de tine eu am vrut sa ma tunda "in scari" fix cum am fost inainte, doar cu vreo 3 centimetri mai scurt (imi place mult cum ti-a iesit acea tunsoare). A iesit altceva. Cand a zis daca vreau sa ma usuce cu peria am zis da, ca asa ma fac si eu, am iesit un fel de Mireille Mathieu :love3: ... Cred ca voi supravietui, totusi :P . Sunt curioasa cum o sa arate dupa ce ma spal si ma coafez eu cu manutele mele...

Poze before and after (ultima e la lumina naturala, se vad mai bine "curcubeurile" :P ):

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2019/post-192-0-56479800-1554607072.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2019/post-192-0-51509000-1554607088.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2019/post-192-0-18317500-1554607347.jpg

#144 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 07 April 2019 - 11:51 AM

eu de 1 an si jumatate mi am l am lasat parul alb am tot taiat si iata ca s au dus toate vopselele
vreau 2 chestii nu ma pot decide:
- ori il las grizonat si din cind in cind fac ori mese argintii sau blonde?? Am vazut o data o tipa asa pe la 65 de ani blonzata cu parul grizonat si cu mese argintii era o minune....comic era ca o avea pe fata ei linga ea cu supirantul(care i arunca ochioade mamei....)Tipa era tare misto o taia pe fiisa la charm!!!
-ori ajung la un bllond ar trecind pri caramel sau caramel cu mese blonde sau sau
Cert e ca de 1 an si jumatate am cumparat stocuri de :
-henna caramel, blond, castaniu cafe din Amazon(toate bio)
-diverse vopseluri de la l oreal ca sa ma fac blonda
Cum sunt nehotarita o sa las hazardul sa opereze....am rdv la salon si o sa mi fac mese...daca au argintiu ok daca nu mereg pe ceva blond
Aici e o moda cu nevopsitul(f bine intoarcerea la natural) vad uneori pe strada par alb albastrui artic sau uneori negru cu mese albastrui reci stil otel....minunate sunt dar la ce saloane sunt facute nu stiu....

#145 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 07 April 2019 - 12:49 PM

Vezi postareaverber, la 07 April 2019 - 11:51 AM, a spus:

eu de 1 an si jumatate mi am l am lasat parul alb am tot taiat si iata ca s au dus toate vopselele
- ori il las grizonat si din cind in cind fac ori mese argintii sau blonde?? Am vazut o data o tipa asa pe la 65 de ani blonzata cu parul grizonat si cu mese argintii era o minune....comic era ca o avea pe fata ei linga ea cu supirantul(care i arunca ochioade mamei....)Tipa era tare misto o taia pe fiisa la charm!!!
-ori ajung la un bllond ar trecind pri caramel sau caramel cu mese blonde sau sau
Cum sunt nehotarita o sa las hazardul sa opereze....am rdv la salon si o sa mi fac mese...daca au argintiu ok daca nu mereg pe ceva blond
Aici e o moda cu nevopsitul(f bine intoarcerea la natural) vad uneori pe strada par alb albastrui artic sau uneori negru cu mese albastrui reci stil otel....minunate sunt dar la ce saloane sunt facute nu stiu....

Eu hotarasem intr-o vreme ca vreau sa nu ma mai vopsesc, dar sa trec gradat la culori din ce in ce mai deschise, pana sa ajung la "gri natur". Asa ca de la roscat am trecut la castaniu deschis, blond inchis, am avut si suvite, dar cred ca toate acestea (+ varsta...) au dus la degradarea parului. Eu cred ca nuantele deschise au mai multe chimicale care deterioreaza parul, cel putin la mine asa am simtit. Din motivele aratate de Moatza inainte :love3: , am hotarat sa mai astept cu "nevopsitul".

#146 Useril este offline   Fragola 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 06-October 11

Postat 07 April 2019 - 01:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 April 2019 - 08:50 PM, a spus:

Asa arata parul meu la o saptamana dupa vopsit cu Sante, amestec de vreo doua nuante, parca:
Atasament vegetala.jpg

Foarte fain, care e culoarea naturala?

Vezi postareaadi_edi, la 07 April 2019 - 05:30 AM, a spus:

Prima data m-am facut acum vreo 13 ani, insarcinata fiind, am zis sa nu folosesc vopsele cu chimicale. In perioada aceea ma vopseam roscata. Imi adusese o colega din India, a zis ea ca e 100% henna. Si pe vremea aceea aveam foarte multe fire de par alb, asa ca stateam cateva ore cu ea pe cap sa fie mai inchisa. Henna 100% da o culoare roscat-aramie, pe parul alb cam... portocalie (alte nuante se obtin prin mixare cu alte plante). Celelate colege imi spuneau ca la mine pe par arata mai bine culoarea decat la colega indianca, probabil pentru ca ea avea fire albe doar la tample in rest parul negru, in schimb la mine albul e cam uniform.
Am facut o pauza ca nu mai aveam timp, am reinceput sa folosesc vopselele creme, dar in ultimul timp am observat ca a inceput sa-mi cada parul, mi s-a cam rarit, asa ca am revenit la henna. Multi mi-au zis sa ma duc la magazinele indiene, dar nu am in drum asa ca am cumparat de la un magazin naturist, gama se cheama Colora. Ei bine, au mai multe nuante, m-am oprit la magogany ca mi s-a parut cel mai aproape de culoarea pe care o aveam. Nu-mi aduc aminte cum ma faceam inainte, acum folosesc pensula, dar in spate nu pot sa ma fac ca lumea, asa ca am un curcubeu in par.
Dupa ce mi s-a terminat mahogany, am gasit "natural", zic hai sa o incerc si pe asta. Am avut timp intr-un weekend, asa ca am stat mai bine de 3 ore cu ea pe cap. Dupa ce m-am spalat, surpriza! nu se prinsese nimic pe par! M-a fost o ciudaaaa.... Intr-un final, citesc pe cutie ca nu e vopsea, e doar tratament pentru par.... :angryfire: ...
Henna se poate aplica pe parul ud sau uscat, dar e mult mai usor pe uscat. Eu m-am vopsit si pe parul spalat cu o zi inainte si a fost ok (nu folosesc fixativ sau spume sau gel, nimic).
Azi am fost sa ma tund - coafeza era indianca, asa ca am intrebat-o de henna, a zis ca pentru tratament se poate pune galbenus sau iaurt, pentru culoare cafea sau ceai. M-a intrebat daca-s din India, a zis ca numai indienii folosesc henna :o ...
Lapona, spre deosebire de tine eu am vrut sa ma tunda "in scari" fix cum am fost inainte, doar cu vreo 3 centimetri mai scurt (imi place mult cum ti-a iesit acea tunsoare). A iesit altceva. Cand a zis daca vreau sa ma usuce cu peria am zis da, ca asa ma fac si eu, am iesit un fel de Mireille Mathieu =)) ... Cred ca voi supravietui, totusi =)) . Sunt curioasa cum o sa arate dupa ce ma spal si ma coafez eu cu manutele mele...

Poze before and after (ultima e la lumina naturala, se vad mai bine "curcubeurile" :P ):

Foarte frumoasa culoarea. Care e culoarea naturala si cam cit par alb ai?

#147 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 07 April 2019 - 01:54 PM

Vezi postareaFragola, la 07 April 2019 - 01:22 PM, a spus:

Foarte frumoasa culoarea. Care e culoarea naturala si cam cit par alb ai?

:angryfire: Parul meu e saten inchis dar am o groaza de fire albe - nu peste tot la fel, dar unde se vede in ultima poza cred ca in jur de 90%, pe la tample se apropie de 100%.

#148 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2019 - 08:34 PM

Vezi postareaadi_edi, la 07 April 2019 - 05:30 AM, a spus:

Dupa ce mi s-a terminat mahogany, am gasit "natural", zic hai sa o incerc si pe asta. Am avut timp intr-un weekend, asa ca am stat mai bine de 3 ore cu ea pe cap. Dupa ce m-am spalat, surpriza! nu se prinsese nimic pe par! M-a fost o ciudaaaa.... Intr-un final, citesc pe cutie ca nu e vopsea, e doar tratament pentru par.... :angryfire: ...
Azi am fost sa ma tund - coafeza era indianca, asa ca am intrebat-o de henna, a zis ca pentru tratament se poate pune galbenus sau iaurt, pentru culoare cafea sau ceai. M-a intrebat daca-s din India, a zis ca numai indienii folosesc henna :o ...
Lapona, spre deosebire de tine eu am vrut sa ma tunda "in scari" fix cum am fost inainte, doar cu vreo 3 centimetri mai scurt (imi place mult cum ti-a iesit acea tunsoare). A iesit altceva. Cand a zis daca vreau sa ma usuce cu peria am zis da, ca asa ma fac si eu, am iesit un fel de Mireille Mathieu =)) ... Cred ca voi supravietui, totusi =)) . Sunt curioasa cum o sa arate dupa ce ma spal si ma coafez eu cu manutele mele...

Imagine postata Facem schimb? Ca pe tine te-a tuns cum am vrut eu si pe mine cum ai vrut tu. Si mie imi place mult tunsoarea! Imi place si a mea, de fapt, ca am mai fost tunsa asa. Am fost eu si scurt scurt, model Sharon Stone sau Patricia Kaas. Dar, eu vroiam bob, fix lumgimea ta Imagine postata
Extraordinar ti-a iesit culoarea! Foarte mult imi place cum se vad apele, arata foarte natural!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#149 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2019 - 08:55 PM

Vezi postareaFragola, la 07 April 2019 - 01:22 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 April 2019 - 08:50 PM, a spus:

Atasament vegetala.jpg

Foarte fain, care e culoarea naturala?

Fragola, un castaniu aramiu a fost mai mereu al meu, desi cand eram mica, pana pe la 3 ani, eram bruneta. In functie de anotimp era mai inchis sau mai roscat.
Uite, de cand era mica, adolescenta si mai pe la finalul primei tinereti Imagine postata
Imagine atasata: monthly_04_2019/post-12-0-08637700-1554663019.jpgImagine atasata: monthly_04_2019/post-12-0-85777900-1554663027.jpgImagine atasata: monthly_04_2019/post-12-0-64415200-1554663039.jpg

Acum insa au inceput firele albe, evident ca acolo unde sa vad cel mai bine Imagine postataSi cand apar firele albe, se schimba complet structura parului...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#150 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 07 April 2019 - 10:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 April 2019 - 08:34 PM, a spus:

Facem schimb?

Oricand! da' vreau si parul tau =)) ... Al meu e tare aiurit, se onduleaza numai in spate in partea dreapta, in rest sta cum ii vine pe chelie - ptiu, doamne feri' :angryfire: !

#151 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 08 April 2019 - 12:08 PM

Vezi postareaadi_edi, la 07 April 2019 - 12:49 PM, a spus:

Vezi postareaverber, la 07 April 2019 - 11:51 AM, a spus:

Eu hotarasem intr-o vreme ca vreau sa nu ma mai vopsesc, dar sa trec gradat la culori din ce in ce mai deschise, pana sa ajung la "gri natur". Asa ca de la roscat am trecut la castaniu deschis, blond inchis, am avut si suvite, dar cred ca toate acestea (+ varsta...) au dus la degradarea parului. Eu cred ca nuantele deschise au mai multe chimicale care deterioreaza parul, cel putin la mine asa am simtit. Din motivele aratate de Moatza inainte :angryfire: , am hotarat sa mai astept cu "nevopsitul".

da inteleg numai ca la mine a fost asa o hotarire medicala...eram in asteptarea altui verdict medical si atunci am hotarit ca trebuie sa ramin natur,bascca ca m am ruinat cumparinf totul bio... Oricum griul caruntul chiar daca e tuns tinereste tot imbatrineste:((
Acum eu am citit ca madame onassis care se vopsea negru la 10 zile a murit de cancer din cauza vopselei de par....asa ziceau ei destepti

#152 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,202
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 April 2019 - 11:51 AM

Iertati-ma ca ma bag in vorba voastra dar nu pot pentru ca sa ma abtin.
Va traduc doar un picut dintr-un articol scris pe Fb din pacate deci nu stiu daca linkul il puteti vedea toti, va asigur ca cine l-a scris e o persoana competenta care stie ce zice.
Dar pentru cele care au timp si chef si pricep engleza va pun link catre un document scris de Scientific Committee on Consumer Safety
https://ec.europa.eu...e7Ri8wsFjMLB-88
E vorba despre un comitet (traduc un pic rapid si va rog sa ma iertati pentru greselile pe care le voi face) care analizeaza riscul si pericolul ingredientelor cosmetice. A analizat lawsone-ul care e molecula plantei Lawsonia inermis din care se obtine henna (pentru ca e un pic toxica). Acest comitet a analizat molecula de 3 ori in ultimii 20 de ani pentru ca industria a cerut ca lawsone-ul sa intre in lista oficiala a colorantilor. Prima si a doua oara a fost refuzat pentru ca nu existau date suficiente care sa demonstreza ca folosirea lui e sigura. A treia oara, in 2013, au spus ca, daca e folosit in mod corect (100 gr dizolvat in 300 ml apa) cu o concentratie de lawsone inferioara a 1,4% poate fi considerat sigur pentru consumator.
Colorantii sint ingrediente permament "controlate" de cei care au acest rol pentru ca trebuie sa demonstreze, inainte de a fi vindute, ca sint sigure si de cele mai multe ori sint indicate limitele in care trebuie folosite (de exemplu daca lawsone-ul ar fi un colorant oficial, producatorii ar putea fi obligati sa nu foloseasca concentratii mai mari de 1,4%). Astazi nu e asa pentru ca se gaseste in comert henna cu concentratii mai mari uneori.
Asta nu inseamna ca e mai putin sigur decit colorantii "chimici" ci ca daca e "natural" nu inseamna ca nu e pericolos.
Adica, in concluzie eu zic ca trebuie atentie, pentru ca din pacate exista convingerea ca, daca e "iarba=natural" nu e periculoasa si daca e "chimica" vaaai ne face rau.

#153 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,239
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 10 April 2019 - 09:53 PM

Vezi postareaverber, la 08 April 2019 - 12:08 PM, a spus:

Oricum griul caruntul chiar daca e tuns tinereste tot imbatrineste:((
Acum eu am citit ca madame onassis care se vopsea negru la 10 zile a murit de cancer din cauza vopselei de par....asa ziceau ei destepti

Apropo de tunsoarea ”tinerească”, bănuiesc că este vorba despre părul scurt, care, chipurile, întinerește, dar mi se pare total neacoperită în realitate chestia asta. Rar mi se mai pare că unei femei de peste 50 de ani îi stă bine cu părul scurt, mai ales că dacă și-l tunde scurt înțelege că nu trebuie să-l mai așeze în niciun fel, sau dacă și-l așază, și-l face ca o căpiță sau păpădie. Nu cred că e vreo chestie generală, care să se potrivească tuturor. Unora le stă bine cu păr scurt, altora nu.

#154 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 April 2019 - 07:50 AM

Vezi postareaCarmella, la 10 April 2019 - 09:53 PM, a spus:

Rar mi se mai pare că unei femei de peste 50 de ani îi stă bine cu părul scurt,

buey, asta-i atac la persoana =))

glumesc, eu as fi nuantat un pic exprimarea, dar cred ca-s subiectiva, nfine!

mie chiar mi se pare ca-mi sta bine asa, cu el scurt, iar de muncit - muncesc f mult ca sa-l aranjez. ptr ca parul meu e subtire si sta lipit cumintel de cap. parca tocmai mi-am dat jos boneta de noapte, daca-l las natur. si mie-mi place cu volum, chit ca acum sunt multe tunsori de-astea cu firul f drept si lipit de cap
eu daca l-as avea mai lung, sigur as ajunge cu el in coada sau ridicat la ceafa cu vreo agrafa
si mai cred ca fizionomia conteaza mult - adica, mai pe sleau, daca esti urata cu spume, nu te-ndreapta nici naiba, ghinion ca nu suntem zane toate, da' mai traim si noi pe lumea asta.

altfel, constat c-ar tb sa-mi mai indrept perciunii =))

#155 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,202
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 April 2019 - 09:01 AM

Vezi postareamoatza, la 11 April 2019 - 07:50 AM, a spus:

ghinion ca nu suntem zane toate,

toate nu da' noi da =))

#156 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 April 2019 - 09:26 AM

Vezi postareaAdriana, la 11 April 2019 - 09:01 AM, a spus:

ghinion ca nu suntem zane toate,

toate nu da' noi da =))

am din ce in ce mai mult convingerea ca nici zanele nu mai sunt ce-au fost =))

#157 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,624
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 11 April 2019 - 12:15 PM

buey, asta-i atac la persoana :lol:

Exact! S-o ciufulim si s-o tundem scurt? :rolleyes:

#158 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2019 - 09:15 PM

Băi, mai terminați-vă cu sensibilitățile astea :rolleyes: Că nu am zis de voi. Și dacă aș vrea să zic v-aș zice ”bă, moatzo, îți stă ca dracu, lasă părul ăla să crească sau mai îndreaptă-ți perciunii”, dar sinceră să fiu nici nu știu cum arătați cele mai multe dintre voi, că așa de discrete sînteți, dracu' știe de ce, că și să ne întîlnim pe stradă nu știm că trecem una pe lîngă cealaltă.
Dar rămîn la părerea mea că părul scurt așezat ca o căpiță sau o păpădie face ca orice figură de femeie, chiar și tînără, să pară o babă.

#159 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 11 April 2019 - 09:40 PM

aaa!! eu n-am nici o treaba cu ''sensibilitatzurile'' eu arat fix asa,n-am nimik de ascuns :rolleyes:

Imagine atasata: monthly_04_2019/post-405-0-60691200-1555010867.jpg

va amintiti faza cu coarnele ca se duc in parti stanga dreapta ?! deja incepeau =)) (poza era facuta in septembrie :(( anul acesta) ,cele de la revelion le-ati vazut le-am mai pus ,ce va rog eu nu va suparati una pe cealalta,va rog eu mult,eu sunt de acord cu Carmella in sensul ca mie personal nu mi-a stat bine niciodata cu parul scurt,dar asta nu inseamna ca voua nu va sta bine,fiecare cum considera ca ii sta mai bine si cum crede ca o avantajeaza,ce voiam sa mai adaug ,pe prima pagina e coama mea in tuata' splenduoarea' ei,ei bine cu anii s-a dus,s-a redus la jumatate si ca desime si ca lungime :(( ,dar inca mai e destul :lol: asta ca sa termin intr-o nota optimista asa cum imi e stilul ,pe principiul pana la chelie mai am...putzin' =))

P,S Edit,poza a fost facuta in septebrie anul trecut pe terasa,nu anul acesta,logic.. =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 11 April 2019 - 09:50 PM

#160 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2019 - 09:52 PM

Vezi postareaGeany, la 11 April 2019 - 09:40 PM, a spus:

va amintiti faza cu coarnele ca se duc in parti stanga dreapta ?! deja incepeau =)) (poza era facuta in septembrie =)) anul acesta) ,cele de la revelion le-ati vazut le-am mai pus ,ce va rog eu nu va suparati una pe cealalta,va rog eu mult,eu sunt de acord cu Carmella in sensul ca mie personal nu mi-a stat bine niciodata cu parul scurt,dar asta nu inseamna ca voua nu va sta bine,fiecare cum considera ca ii sta mai bine si cum crede ca o avantajeaza,ce voiam sa mai adaug ,pe prima pagina e coama mea in tuata' splenduoarea' ei,ei bine cu anii s-a dus,s-a redus la jumatate si ca desime si ca lungime :lol: ,dar inca mai e destul :rolleyes: asta ca sa termin intr-o nota optimista asa cum imi e stilul ,pe principiul pana la chelie mai am...putzin' :((

Că veni vorba: dacă stă ca cu coarne, tu de ce îți lași breton? =)) Cred că ai renumitele vîrtejuri care fac să se răsucească părul ca și cum îl bate vîntul.

Arata acest topic

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul