Dar: eu am facut pana acum doua tratamente din astea: respectiv in US cu Regaine, din care si acu' mai am, adus de T. Apoi am facut in vara cu Revalid, respectiv tot tacamu: capsule, sampon si ser. Cu samponul nu ma impac deloc, dar deloc!
Apropos daca cineva doreste samponul Revalid de la mine, sa spuna ca il trimit imediat! L-am folosit de foarte putine ori. Mie imi ingrasa parul la greu.
Acum am de la mama sapunul vegetal Hofigal si solutia Chelstop. Cica folosite consecvent vor reda pigmentul parului...hmm, greu de crezut. Marturisesc ca solutia asta usuca parul ceva infiorator!!! Cu sapunul moale ma impac foarte bine, insa eu raman la aceeasi problema: nu pot sa sar peste zile, sa nu spal parul, avand in vedere ca vin zilnic in contact cu oameni, zeci si zeci de contacte sociale si zeci si zeci de ochi pe mine. Asa ca sunt intr-un Teufelskreis si nu stiu cum sa ies. De la o vreme am lasat Chelstopul insa o sa incerc sa fac tratamentul cum trebuie. Cel mai rau e cand tre sa ma dusez dimineata la 5 sau 6 si imi mai ramane o laie timp sa mai aplic solutia aia.