any_annette, la 05 May 2019 - 02:46 PM, a spus:
Eu cat am fost insarcinata m-am vopsit cu o vopsea luata din farmacie, Euphidra se numeste. Nu m-a incantat cine stie ce, adica arata bine imediat dupa vopsire, apoi dupa cateva spalari disparea sau aveam asa un fel de curcubeu in cap.
Acum nu stiu ce sa zic, apropos de vopsea naturala....tot ce e natural face bine? Daca rezultatul e la fel ca cel pe care il da o vopsea clasica cu amoniac ca si estetica ma refer atunci pt mine merita. Dar daca e sub asteptari....merita chiar sa stai cu gainatul in cap numa ca stim ca e natural? Nu stiu, zic si eu imi dau cu parerea.
Cred ca si la saloane au vopseluri naturale fara amoniac, adica sunt convinsa ca au. Si probabil ca se obtine un rezultat optim.
Carmella scuza-mi sinceritatea, iti sta bine si asa, dar cred ca te prindea mai bine o nuanta mai deschisa cum erai inainte, ai pus tu o poza pe aici pe undeva.
@ Any: Sweety, cu siguranta nu tot ce e natural face si bine.
Eu am mentionat pe paginile de dinainte de ce pentru mine e alternativa mai buna sa ma vopsesc cu gainatul

)) Am mai spus si inainte, in decursul celui un an jumate, cred, am reusit sa imi regenerez parul cu ea. Ajunsesem in pragul disperarii, era atat de deteriorat, uscat, nu mai avea nici o suplete...chiar daca il tundeam des si ii puneam tot felul de uleiuri si masti, ma vopseam doar la salon cu din aia fara amoniac, luam tot felul de complexe de vitamine speciale, chestii de plante care regenereaza...degeaba, va jur, de-gea-ba! Ajunsesem atat de terminata ca pana la urma m-am dus la un coafor mai de fite aici, italian, chipurile, am facut un tratament cu olaplex, vopsit fara amoniac, evident, vopsea profesionala, tuns etc., de am dat o caruta de bani...ma ia cu ameteli si acum cand imi aduc aminte. Cand am iesit de-acolo statea wow parul! Me, happy. Dupa prima spalare, same old story.
In tot rastimpul asta de cand folosesc maglavaisu' cu pricina, m-am vopsit de doua ori cu aia chimica, o data fara amoniac si o data cu amoniac...imediat a inceput sa cada. Clar ceva imi dauneaza foarte tare.
Din fericire, cum spuneam si mai in urma, optiuni sunt pentru toate gusturile pe piata, timp si bani sa avem
@ Adi: Ca mare dreptate mai ai cu substantele astea...pe mine ma ia deja cu fiori pe sira spinarii cand ma apuc sa citesc cearsaful ala de ingrediente de pe produse...desi am facut teste peste teste peste teste...la unele substante a iesit ca nu sunt alergica si eu stiu ca daca le-am inhalat ma sufoc ori daca pun mana pe ele imediat fac eczema de contact. Asa ca...nevoia te invata, ata ete.

In decursul timpului am avut de cateva ori niste reactii alergice ingrozitoare. Nu am sa uit in viata mea. Daca as fi avut atunci posibilitatea sa fac poze si sa va arat...au mama, va infiorati! Asa ca eu...am ajuns sa suflu si in apa rece, vorba aia...Nu mai plec nicaieri fara trusa de urgenta in caz de pericol de soc anafilactic.
Cat despre sampon, vezi ca a pus Dex acum vreo doua pagini unul interesant. Altfel, ce mai folosesc eu aici, e asta de urzici:
A-propos de vopseaua de la farmacie, mi-a zis coafeza din Romania la care am fost ca multe cliente de-ale ei folosesc vopseaua farmaciei Sensiblu si sunt foarte multumite. Nu stia sa imi spuna marca/numele, cica e o singura vopsea care e facuta de farmacia Sensiblu...poate ii foloseste cuiva informatia asta.