Podoaba noastra capilara
Postat 16 May 2019 - 10:54 PM
Postat 17 May 2019 - 11:24 AM
Postat 17 May 2019 - 01:10 PM
Postat 17 May 2019 - 02:04 PM
mino, la 17 May 2019 - 01:10 PM, a spus:
Am vazut ca exista pe internet Khadi Romania: https://www.khadi.ro/
Poate iti ajuta, asta e marca pe care o folosesc eu si sint foarte multumita. Au si nuante de rosu.
Postat 17 May 2019 - 02:29 PM
Postat 17 May 2019 - 02:56 PM
moatza, la 16 May 2019 - 08:28 AM, a spus:
sa-ti fie de bine, Blackie!
mino, la 16 May 2019 - 10:24 AM, a spus:
Mare dreptate ai Mino. Daca ai sti cati ani l-am intins cu peria, ba chiar si cu placa o vreme
mino, la 17 May 2019 - 02:29 PM, a spus:
Mino, cu Henna mai curand e greu sa nu il faci rosu, au mai zis fetele pe aici ca henna pura e rosie, restul de nuante sint amestecuri de alte plante. Da o cautare pe net dupa vopsire henna rosu si o sa vezi o multime de rezultate si nuante. Eu as vrea un rosu aramiu, irlandez dar mi-e frica sa nu fac vreo boacana pe care sa n-o mai pot repara apoi. Chiar am vazut ieri un video pe youtube, un par cret vopsit cu henna, exact cum as vrea eu dar parul ei era mai deschis la culoare din start.
Fragola si Lapo, multumesc de raspunsuri. Data viitoare pun si eu cafea.
Postat 17 May 2019 - 04:16 PM
Asadar, henna este o substanta coloranta obtinuta din copacul henna sau lawsonia inermis si are nuante de la rosu aprins pana la castaniu inchis.
Pana acum chiar nu mi-a venit in cap sa ma uit pe youtube sa vad daca exista explicatii si tutoriale, asa ca am facut-o acum si am ramas paf cate filmulete sunt )) Se pare ca e in trend rau mai ales ca veganii au devenit o clasa sociala in sine aici si foarte multi o trec pe produse eco/bio/vegan complet.
Chiar m-am uitat la videoclipul undei tipe care povesteste despre experientele ei cu Khadi si spune ca in afara de negru toate celelalte culori au henna in compozitie. Dar, pe langa henna sunt foarte multe alte plante.
De asemenea, logic, ca daca avem par cu fir gros negru ori castaniu inchis nu o sa ne iasa in veci blond ...ori rosu foc. Asadar depinde foarte mult de nuanta naturala ori vopsita chimic a firulul de par.
Tot ea spunea ca alte persoane au spus ca daca s-au vopsit cu asta de plante dupa vopsit chimic indelungat , parul capata o nuanta verzuie la primele vopsiri...eu una nu pot confirma.
Mai spune ca pentru ea Khadi e cea mai buna firma, Sante nu i-a prins...curios , Logona nici atat. Logona nici la mine nu a prins...
Am mai citit cateva pareri si schimb de replici si unele povestesc ca o lasa minim 4 ore in par, altele chiar peste noapte si ca tine culoarea 4 luni fara sa se estompeze/sa devina mata ori terna cum stim dela vopseaua chimica.
Ah, am uitat: Mai spune ca ea daca isi pune in cap doar nuanta de castaniu nuca acea migrene dar daca o amesteca jumi-juma cu nuanta rosu nu mai are probleme.
Am spus si pe paginile anterioare sa fiti atente si sigure ca nu sunteti alergice/aveti reactii la diversele plante. Atentie ca sunt in compozitie multe plante din zona tropicala si subtropicala cu care noi, astia din zona temperata, nu venim in contact, asadar e si putina experimentare pe propria piele. Observati-va atent si vedeti ce si cum.
In toate recenziile pe care le-am citit se spune ca vopseaua asta din plante da o culoare si stralucire absolut naturala parului, iar firul se insanatoseste. De acord, confirm!
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 17 May 2019 - 04:29 PM
Postat 17 May 2019 - 04:36 PM
Aici e tipa si asa arata parul ei vposit cu Khadi. Ea spune ca a inceput sa se vopseasca de nevoie in timpul sarcinii si ca de atunci nu a mai renuntat la ea.
Aici aveti si un model de Mehndi, arta veche de mii de ani in India a infrumusetarii corporale cu modele facute cu henna. Asa e si consistenta gainatului de pus in cap ))) Dupa ce se spala maglavaisul de pe maini, ramane rosu, cu timpul de face ocru.
Postat 17 May 2019 - 06:11 PM
mino, la 17 May 2019 - 02:29 PM, a spus:
Mino, precum au raspuns fetele, henna este rosie la origine. Nuantele de blond, negru etc sint combinate cu alte plante. Nu stiu care e culoarea ta naturala. Cu henna nu poti face salturi prea mari, nu ajungi de la blond neagra. Cu cit esti mai deschisa la culoare, cu atit devine rosul mai puternic.
Eu sint castanie inchis si ma fac cu aceeasi culoare. Ies aproape neagra cu o tenta roscata la soare.
Postat 18 May 2019 - 07:32 AM
Postat 18 May 2019 - 10:45 AM
Postat 18 May 2019 - 10:50 AM
Asa ca, urmariti tutorialul
Postat 20 May 2019 - 10:17 AM
Fragola, la 18 May 2019 - 04:23 PM, a spus:
Exact asta planuiesc si eu sa fac. O sa iau niste rosu si incerc doar pe o suvita intai. Daca nu imi place ce iese o sa combin cate putin rosu cu castaniul pe care l-am folosit prima data.
Postat 20 May 2019 - 12:16 PM
Urmariti tutorialul Man...I begin to sound like a teacher
Postat 20 May 2019 - 04:50 PM
Lapona Enigel, la 20 May 2019 - 12:16 PM, a spus:
... daca ai par lung poti, la parul scurt banuiesc ca nu prea ai ce aduna (eu nici nu folosesc perie). Asta ca sa stii ca am urmarit video-ul . Nu ca n-as sti cum sa fac, dar nu stii niciodata ce smecherii mai gasesti.
Azi musai sa ma vopsesc si eu, incerc cam la 2 saptamani ca am multe fire albe.
Postat 20 May 2019 - 08:23 PM
adi_edi, la 20 May 2019 - 04:50 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 20 May 2019 - 12:16 PM, a spus:
... daca ai par lung poti, la parul scurt banuiesc ca nu prea ai ce aduna (eu nici nu folosesc perie). Asta ca sa stii ca am urmarit video-ul . Nu ca n-as sti cum sa fac, dar nu stii niciodata ce smecherii mai gasesti.
Azi musai sa ma vopsesc si eu, incerc cam la 2 saptamani ca am multe fire albe.
Premiuuuu domnisoricaaaaa! O sa iasa bine , ai sa vezi!
Postat 22 May 2019 - 11:35 AM
Asta nu am mai avut-o pana acum dar imi place nuanta pe cutie, merge bine dupa ce trece Live-ul. Intre timp pana la toamna, mai caut henna
Imagini atasate
Postat 22 May 2019 - 07:28 PM
M-am tot tinut sa iti spun si mereu uitam: si eu am fost vopsita asa in tineretile alea mici. Intr-o zi vine tata la Bucuresti si zice ma tata, da' nu e prea strident? Zic nu , tata, pai cand ies cu pretenarii la petrecanii tre' sa ma repereze de departe in multime. Pai ori avem grija unii de altii ori nu
Postat 23 May 2019 - 08:35 AM