Carmella, la 08 November 2019 - 09:29 PM, a spus:
Printre altele mi-am tăiat singură bretonul
mă enerva atît de tare, că n-am mai avut răbdare să ajung la coafor. Iar ultima dată cînd m-am tuns, i-am zis coafezei să îmi taie mai mult bretonul, dar mi-a zis că tunsoarea mea nu e așa, că un breton mai scurt nu mai e nicio tunsoare etc.
adică dacă nu există o tunsoare, nu poți s-o ai... Mă rog n-am insistat, era destul de bine, așa că am lăsat-o în pace.
20191108_203353-452x804.jpg
Apoi am plecat la cosmetică, la o tipă cu care mă știu de 10 ani și cu care am o relație deosebită, ne spunem direct tot ce avem să ne spunem una alteia. Nu m-a văzut toată vara, așa că acum cînd a dat cu ochii de părul meu nevopsit, s-a luat de mine. Am început eu să îi explic că nu mă deranjează, că parcă nu e chiar așa de rău blablabla, dar a fost neînduplecată, mi-a zis arată neîngrijit, neglijent etc. Am ajuns acasă și m-am plîns, uite ce mi-a zis, iar bărbatul meu care a tăcut mîlc cînd ziceam eu că nu mă mai vopsesc, acum mi-a zis cumva mai discret că cam are dreptate cosmeticiana
cum mama mea mi-a spus mai de demult același lucru, cred că trec din nou la vopsit
Imi place cum iti sta cu breton - mi se pare ca te intinereste. Ma batea si pe mine gandul la asa ceva, dar partea proasta e ca am tenul si parul gras, ma spal tot la 2 zile; ma gandeam sa folosesc un sampon uscat intre spalari, voi ati folosit asa ceva?
Cand ai zis ca te-ai saturat de gainat sa stii ca si eu fix la asta m-am gandit, ca nu mai am rabdare de henna. Nu atat de miros, dar de procedura. Ma gandeam sa nu ma mai vopsesc deloc, dar nu stiu cum sa fac; am foarte mult par alb si vopsita roscat... Incercasem mai demult sa trec pe blond, insa am impresia ca vopselele deschise deterioreaza mai mult firul de par. Asa ca am trecut din nou la vopsea roscata cu chimicale weekendul trecut, mi se pusese pata ca musai sa ma vopsesc dar n-am avut timp de cautat si am luat ce mi-a picat in mana (Garnier). Vreau totusi sa caut ceva mai natural, cu firele mele albe trebuie sa ma vopsesc des.
Mi s-a intamplat o chestie ciudata; eu am avut firul drept pana pe la 30 de ani, cand mi-a aparut o suvita ondulata intr-o parte, in spate, mai dedesubt. De curand, am "ondoleuri" mai multe, dar nu peste tot, si nu-s uniforme
. Pana ies la pensie poate arata si parul meu cum trebuie
.
Lapona Enigel, la 22 October 2019 - 04:41 PM, a spus:
Foarte fain! Te invidiez, ce par frumos ai! Cred ca si fara vopsea ar arata bine.