Podoaba noastra capilara
Postat 03 August 2021 - 12:37 AM
Eu nu mai stiu discutia, dar cred ca depinde de fiecare persoana, pe unii ii intinereste parul scurt, pe altii nu. Pe mine ma intinereste... parul vopsit . Sa stii ca mi-am pus jucaria de par in functiune dupa ce am vazut filmul "I'll see you in my dreams", mi-a placut mult de Blythe Danner (mai mult decat de fiica-sa, care oricum nu joaca in filmul asta ); e totusi mult mai in varsta decat mine . Mno, eu nici nu am atata par si nici trasaturile ei, asa ca deocamdata stau cu buclele dar ma tund cat de curand.
Postat 19 October 2021 - 12:26 PM
Puțin...mai multă culoare
Asta la lumina soarelui!
Asta la lumina soarelui!
Imagini atasate
Postat 19 October 2021 - 05:36 PM
Ce fain, Mino! in ton cu toamna ...
Mai ca imi vine si mie sa reincep sa ma vopsesc. Cred ca la cat par alb am prinde orice culoare, m-as juca si eu cu niste culori mai... turbate .
Mai ca imi vine si mie sa reincep sa ma vopsesc. Cred ca la cat par alb am prinde orice culoare, m-as juca si eu cu niste culori mai... turbate .
Postat 19 October 2021 - 06:15 PM
Adi, daca toata vara nu am putut pune culori turbate, acum mi-a venit randul. Si da, pe parul alb se vad fain culorile, cu conditia sa fie gel sau vopsea de colorare, nu masca sau nuantator.
Postat 27 February 2024 - 09:20 AM
Vine, vine primăvara!? La mine a venit cu o schimbare de culoare 😁
Imagini atasate
Postat 27 February 2024 - 10:05 AM
Wow, ce schimbare!
E frumoasa si iese din tipare.
Ai avut curaj sa incerci, dar ti-a iesit!
E frumoasa si iese din tipare.
Ai avut curaj sa incerci, dar ti-a iesit!
Postat 27 February 2024 - 11:08 AM
Ideea e ca nu voiam albastru dar in final mi-a placut ce a iesit si cum se aseaza la fața mea! Iar nepoata se uita cu ochii mari lamine sicu gura pana la urechi, iar cand ne-am intalnit imi mangaia parul si spunea …bunica ale păl bleo
Postat 27 February 2024 - 11:49 AM
Nu știu
Aceasta postare a fost editata de mino: 27 February 2024 - 11:49 AM
Postat 27 February 2024 - 12:17 PM
Uau, Mino dar facusi schimbare nu gluma. Arata suoer mishto culoarea